Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e60 abs
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
prase007 píše:Skoro určitě čidla, kontrolou nic nezkazíš, otázka je, jestli kontrolou na něco přijdešResetnul jsi FTM po výměně ? ono to bere údaje právě z ABS čidel.
No to jsem právě neudělal. Nevěděl jsem že po výměně kol je potřeba resetovat tlak v kolech (měnil jsem je na e60 poprvé sám). A tak se mi během cesty rozsvítilo ABS. Bohužel nevím co s tím. V AMT mi řekli, že až v půlce dubna na mě mají čas.
-
PokusKnalezeni píše:prase007 píše:Skoro určitě čidla, kontrolou nic nezkazíš, otázka je, jestli kontrolou na něco přijdešResetnul jsi FTM po výměně ? ono to bere údaje právě z ABS čidel.
No to jsem právě neudělal. Nevěděl jsem že po výměně kol je potřeba resetovat tlak v kolech (měnil jsem je na e60 poprvé sám). A tak se mi během cesty rozsvítilo ABS. Bohužel nevím co s tím. V AMT mi řekli, že až v půlce dubna na mě mají čas.
Hm, teď už ti ten reset asi nepomůže co ? Jinak .. házelo ti to hlášku, že máš prázdný kola, nebo prostě jen začalo svítit to ABS ? V AMT na ně musíš bejt tvrdej, oni jsou líný jak prase, hlavně ten Kulda, když na něj zatlačíš, určitě najde bližší termín.
-
- Kontaktovat uživatele:
prase007 píše:PokusKnalezeni píše:prase007 píše:Skoro určitě čidla, kontrolou nic nezkazíš, otázka je, jestli kontrolou na něco přijdešResetnul jsi FTM po výměně ? ono to bere údaje právě z ABS čidel.
Hm, teď už ti ten reset asi nepomůže co ? Jinak .. házelo ti to hlášku, že máš prázdný kola, nebo prostě jen začalo svítit to ABS ? V AMT na ně musíš bejt tvrdej, oni jsou líný jak prase, hlavně ten Kulda, když na něj zatlačíš, určitě najde bližší termín.
Jj teď už nepomůže

-
- Kontaktovat uživatele: