Může mi někdo zkusit poradit se záhadou? Nefungují mi ostřikovače, tedy spíš jen tak trošku tečou, jakoby se někde ztrácel tlak. Nejdou ani obyč ostřikovače ani intenzivní ostřik. nešlo to dá se říct nikdy, až teď to řeším. Motůrky v obou nádržkách tlačí, směsi do ostřikovčů je dost, trysky jsou vyčištěné, hadičky nikde nejsou prodřené. Mělo by to tedy chodit, ale není tomu tak. Žádný únik kapaliny nikde nepozoruju. Na přední sklo to občas něco plivne, na světla vůbec.
Obojí sem dělal ve chvíli, kdy jsem pod ostřikovačema(při zvedlé kapotě, pod ní bych se nevešel) hadičky odpojil a nic nestříkalo, ani nekapalo. Prostě suchý.
Ale zase na druhou stranu rikal ze mu z toho nic netece ani kdyz odpojil hadicky od ostrikovacu... tak to mi prijde ze to na ucpany trysky moc nevypada.
Kdyz hadicky odpojis primo u motorku tak z motorku jde tlak normalne? Nekde nekdo psal ze mu motorek sice vrcel normalne, ale vevnitr byl totalne zrezlej a vubec netlacil...
Mno já mám opačnej problém-mě to ostřikuje dobře, i světla ostřikují, ale zase se mi tlačí ven kapalina z té vrchní nádobky-prostě přibývá a teče ven... Co stím??? Děkuji
DCX11 píše:Mno já mám opačnej problém-mě to ostřikuje dobře, i světla ostřikují, ale zase se mi tlačí ven kapalina z té vrchní nádobky-prostě přibývá a teče ven... Co stím??? Děkuji
Tak to máš v háji ty ventilky v tryskách.To budeš muset koupit trysky.
DCX11 píše:Mno já mám opačnej problém-mě to ostřikuje dobře, i světla ostřikují, ale zase se mi tlačí ven kapalina z té vrchní nádobky-prostě přibývá a teče ven... Co stím??? Děkuji
Tak to máš v háji ty ventilky v tryskách.To budeš muset koupit trysky.
Hmm, myslel jsem si to. Dají se normálně sehnat ty trysky???
Teď jak se hejbe euro,tak nevím . před rokem cca 850,- ale už si to moc nepamatuji.Od té doby uteklo mnoho piv 22.40€ teď dle ETK plus DPH plus rabat tak 20%.
PP
Regis píše:Ale zase na druhou stranu rikal ze mu z toho nic netece ani kdyz odpojil hadicky od ostrikovacu... tak to mi prijde ze to na ucpany trysky moc nevypada. Kdyz hadicky odpojis primo u motorku tak z motorku jde tlak normalne? Nekde nekdo psal ze mu motorek sice vrcel normalne, ale vevnitr byl totalne zrezlej a vubec netlacil...
Na to mrknu, to je fakt to mě nenapadlo. Akorát je tam k tomu přístup jak k penězům, u intenzivky není problém ale u normálního ostřiku ani nevim kde motorek je, je vidět jen hrdlo nádobky...
Regis píše:Ale zase na druhou stranu rikal ze mu z toho nic netece ani kdyz odpojil hadicky od ostrikovacu... tak to mi prijde ze to na ucpany trysky moc nevypada. Kdyz hadicky odpojis primo u motorku tak z motorku jde tlak normalne? Nekde nekdo psal ze mu motorek sice vrcel normalne, ale vevnitr byl totalne zrezlej a vubec netlacil...
Na to mrknu, to je fakt to mě nenapadlo. Akorát je tam k tomu přístup jak k penězům, u intenzivky není problém ale u normálního ostřiku ani nevim kde motorek je, je vidět jen hrdlo nádobky...
Vedle nádobky na intensivní ostřik vede hadička z nádobky ostřik. kapaliny, umístěné v podběhu (proto není vidět) a je tam spojka. Odpoj to, a budeš vidět, zda motorek tlačí, či ne. Pokud ne, je motorek v troubě, anebo problém s prasklou hadičkou poblíž něho. Pokud tlačí, je chyba dále.
Nedávno jsem měnil hadičky komplet od té spojky. Potřeboval jsem asi 2,5m a zabralo to asi 3/4 hodiny. Vůbec nic na tom není.