Zdravim, asi dva týdny tpátky jsem koupil e39 a mám první problém, mám v ní telefon a chtěl bych se zeptat co do toho patří za kartu. Jestli nevymáčklá simka nebo ta karta co se se strká do telefoní budky??
A jestli se ten telefon pak musí nějak aktivovat nebo jestli se aktivuje kartou? Díky za pomoc...
Jinak ji můžeš skusit dát přímo do sluchátka,ale tam se to nejspíš víc kazí,takže je větší šance že v kufru půjde. Když nevíš,jak se zakláda,tak je to tím čipem od sebe,ale už si nepamatuju jestli má byt čip nahoru,ale myslím že dolu.Vyskoušej a uvidíš.
Jestli máš telefon se šnůrou, tak nevylouplou do toho slotu pod sluchátkem kontaktama dopředu a nahoru. Mě to ale nový vícekapacitní karty nebere. Musim sehnat nějakou starou simku. Napiš až to vyzkoušíš, jak Ti to jde. Mě to píše SIMkarte prufen. Tak musim zkoušet, kterou kartu to veme.
jezour píše:Jestli máš telefon se šnůrou, tak nevylouplou do toho slotu pod sluchátkem kontaktama dopředu a nahoru. Mě to ale nový vícekapacitní karty nebere. Musim sehnat nějakou starou simku. Napiš až to vyzkoušíš, jak Ti to jde. Mě to píše SIMkarte prufen. Tak musim zkoušet, kterou kartu to veme.
Já mám auto od dubna 2008, koupil jsem předplacenou SIM od kyslíků (tu nejlevnější - asi 90,-Kč), protože jsem předpokládal nejlepší pokrytí. Použiješ samozřejmě nevyloupnutou (ISO karta se tomu říká - té veliké simce). Pokud máš starou simku, dá se pořídit ISO adaptér, do kterého tu starou vmáčkneš. Jinak mě phone funguje naprosto v pohodě. Moc z něho sice nevolám, ale ať je to provozuschopné, když už to v tom autě je, ne???
No ja su na tom asi stejne jako Alpineman, vsechno mi funguje ale mam jeden mensi problem bud mi to nefunguje nebo nevim jak to zapnout ale kdyz mi do auta nekdo vola tak se mi jen ztlumi radio ale nezvoni to a ani nefunguje handsfree, nevite nekdo jak na to???
Pořád jsem to nerozluštil . Mám BMW 530d r.v.2000 ten telefon se šňůrou od bmw se slotem pod sluchátkem. V kufru žádná jednotka není, zkoušel jsem i pojistku a ta je dobrá... Prostě ten telefon nejeví ani náznak něčeho co by se podobalo tomu že to funguje. nemusí se ten telefon ještě nějak aktivovat nebo nějak zapnout???
Paulos píše:Tu jednotku jsem už našel a le tentelefon pořád nic, ani se nerozsvítí ani žádnej zvuk, prostě nic...nemá ta jednotka ještě nějakej vypínač???
Třeba má stejně jako ten můj v p... baterku,a bez funkční baterky nejde ani když je připlej do systému.
Peasy píše:No ja su na tom asi stejne jako Alpineman, vsechno mi funguje ale mam jeden mensi problem bud mi to nefunguje nebo nevim jak to zapnout ale kdyz mi do auta nekdo vola tak se mi jen ztlumi radio ale nezvoni to a ani nefunguje handsfree, nevite nekdo jak na to???
Paulos píše:Tu jednotku jsem už našel a le tentelefon pořád nic, ani se nerozsvítí ani žádnej zvuk, prostě nic...nemá ta jednotka ještě nějakej vypínač???
Třeba má stejně jako ten můj v p... baterku,a bez funkční baterky nejde ani když je připlej do systému.
Hmm??? Měl jsem telefon v e38 z 95, šprtal jsem se v tom docela dost,ale o baterce sliším poprvé. Hmm? Na co by tam jako byla?Nepříde mi že by tam byla kvůli paměti,ale možná se pletu.Stejně by to bylo divné,že mě a hromadě dalších by fungovala ta baterie z 94-95 a Palousovi z 00 ne.