dnes jsem kontroloval olej..a zjistil jsem ze z te hadice co vede do sani kape olej..je na ni spatna ta stahovacka? tak jsem sundal tu hadici ze ten olej ocistim a v te hadici bylo trosku oleje..jakoby tam protekl...je to spatny? mam s tim neco delat?dik
napiš co máš za motor a model auta ,pak se jistě ozvou i další provozovatelé stejného modelu a předaj své zkušenosti
nepíšeš z které hadice takže ber z rezervou to co píšu ,do sání se dostane olej od ventilů nebo od turba které netěsní ,ale tím trpí většina aut s turbem.
Pokud turbo sepne kdy má a olej se ti neztrácí nadměrně a nejsi ani závodník ,není se čeho bát.Třetí možnost je odvětrání oleje na bloku motoru ,ale to se projeví dřív na výkonu-spálené kroužky-
to od ventilů je jen kondenzát který je běžný na 99% motorů
BMW je vždy srdeční záležitost -takovej velkej kardiostimulátor !
U motoru s turbem je to naprosto normální,dělá to každý auto včetně těch zánovních...Pokud to není nijak extrémní (že by byl třeba intercoler plnej oleje) tak se není čeho bát...
já to dělám tak že občas motor prošlápnu na vyšší otáčky aby ten olej turbo vyfoukalo do sání a motor je postupně spálil at se jednoho dne nestane že mi motor nasaje olej do sání přetočí se a hotovo. Kámoš měl octavii a měl na ní najeto 20 000 km a jezdil jen do práce a z práce každej den 5 km tam a 5 zpět a občas na nějaký krátky vzdálenosti po okrskách. Tak jistě že tomu nešlapal protože byl motor studený. jednou jel prý po dálnici,trochu více tomu šlapal a motor nasal olej ze sání a šel pryč - přetočil se protože začal spalovat ten olej...