prosím o radu.mam E39 2001.odemykaní auta a kufru mi jde na dálku přes klíč, ale zavření ne, musím ručně.Bude to asi v nastavení,nevíte někdo jak se to nastavuje?díky
Pokud tam máš neorig. centrál tak vím že se to dá programovat tak že 5* vypneš a zapneš klíček a pak máčkneš 1 pak 2 a pak 3 tlačítko.. Ale u orig. fakt nevíl.. Ale je divný že ti to napůl jde.. spíš bych to typoval taky na ten klíček..
Díky za odpovědi.Pokusím se to nastavit, způsobem co jsi mi popsal.Mám dva klíče a to org. a nefunguje ani jeden, tedy na zavírání.Dřív to šlo a tak ten co mi to prodával, tak tvrdil, že mu to šlapalo.Myslel jsem , že to bude třeba baterka, ale na foru jsem četl, že to tím určitě nebude, bo sa nemění
U me e39 z 97 se baterka v klicku meni. je tam 3V knoflikova (2016 myslim). Check mi dokonce na palubce sam napsal, ze baterka bude brzy vybita (pri 3,09V).
Blika ti pri mackani tlacitka zavirani kontrolka stejne jako u otevirani centralu/kufru?
toca píše:Díky za odpovědi.Pokusím se to nastavit, způsobem co jsi mi popsal.Mám dva klíče a to org. a nefunguje ani jeden, tedy na zavírání.Dřív to šlo a tak ten co mi to prodával, tak tvrdil, že mu to šlapalo.Myslel jsem , že to bude třeba baterka, ale na foru jsem četl, že to tím určitě nebude, bo sa nemění
baterka se u tvého klíče nemění to je pravda ale dá se opravit...otec měl stejnej problém ale jen na jednom klíčku a v brně mu ho spravily
Bude problém v tlačítku na klíči. Při otevírání mi taktéž blinkry nemrknou. Pouze při zamykání. Je to info o kontrole vozu. Že máš všechny dveře dobře zavřené. A pokud máš alarm, tak i info o aktivaci alarmu..
Maxiczech píše:Bude problém v tlačítku na klíči. Při otevírání mi taktéž blinkry nemrknou. Pouze při zamykání. Je to info o kontrole vozu. Že máš všechny dveře dobře zavřené. A pokud máš alarm, tak i info o aktivaci alarmu..
Ty nemáš origo alarm, proto nic při zamykání. Už se to tu probralo...
Bez alarmu jen zamknutí, s alarmem obojí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Mountainbiker píše:Tak teď vás hoši asi nechápu, ale tvrdím: při origo alarmu blinkry mrknou JEN při zamykání, při odemykání se rozsvítí interiérové osvětlení.
Děkuji všem za příspěvky.Takže chyba bude asi v klíči(výměna v servisu),nebo ho zkusit naprogramovat 5x otočit a pak zmáčknout 1,2,3,nebo jen spatný kontakt na klíči (vzor bmw) na zamykání.Jinak mi to na dálku otevírá a blinkry nic neudělají,jenom se rozsvítí vnitřní osvětlení.Když zamknu ručně,tak si blinkry rozsvítí.
Maxiczech píše:Nemám origo alarm, proto nic při zamykání? Když píšu, že jen při zamykání. Pochopil jsem, když je origo alarm, tak mrknou i při otevírání..
Trochu se opravím, respektive vysvětlím. S alarmem jde naprogramovat obojí (jakákoliv kombinace), bez alarmu jen při zamykání...
Navíc před FL bez alarmu nic (můj případ)...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.