Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Klíč
-
Mountainbiker
- Klubové ID: 1104
Díky za odpovědi.Pokusím se to nastavit, způsobem co jsi mi popsal.Mám dva klíče a to org. a nefunguje ani jeden, tedy na zavírání.Dřív to šlo a tak ten co mi to prodával, tak tvrdil, že mu to šlapalo.Myslel jsem , že to bude třeba baterka, ale na foru jsem četl, že to tím určitě nebude, bo sa nemění
-
Pavel
- Klubové ID: 56
baterka se u tvého klíče nemění to je pravda ale dá se opravit...otec měl stejnej problém ale jen na jednom klíčku a v brně mu ho spravilytoca píše:Díky za odpovědi.Pokusím se to nastavit, způsobem co jsi mi popsal.Mám dva klíče a to org. a nefunguje ani jeden, tedy na zavírání.Dřív to šlo a tak ten co mi to prodával, tak tvrdil, že mu to šlapalo.Myslel jsem , že to bude třeba baterka, ale na foru jsem četl, že to tím určitě nebude, bo sa nemění
-
jurasis
- Klubové ID: 775
Ty nemáš origo alarm, proto nic při zamykání. Už se to tu probralo...Maxiczech píše:Bude problém v tlačítku na klíči. Při otevírání mi taktéž blinkry nemrknou. Pouze při zamykání. Je to info o kontrole vozu. Že máš všechny dveře dobře zavřené.A pokud máš alarm, tak i info o aktivaci alarmu..
Bez alarmu jen zamknutí, s alarmem obojí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
Mountainbiker
- Klubové ID: 1104
Děkuji všem za příspěvky.Takže chyba bude asi v klíči(výměna v servisu),nebo ho zkusit naprogramovat 5x otočit a pak zmáčknout 1,2,3,nebo jen spatný kontakt na klíči (vzor bmw) na zamykání.Jinak mi to na dálku otevírá a blinkry nic neudělají,jenom se rozsvítí vnitřní osvětlení.Když zamknu ručně,tak si blinkry rozsvítí.
-
jurasis
- Klubové ID: 775
Trochu se opravím, respektive vysvětlím. S alarmem jde naprogramovat obojí (jakákoliv kombinace), bez alarmu jen při zamykání...Maxiczech píše:Nemám origo alarm, proto nic při zamykání?![]()
Když píšu, že jen při zamykání.![]()
Pochopil jsem, když je origo alarm, tak mrknou i při otevírání..
Navíc před FL bez alarmu nic (můj případ)...
.
.
.