Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Autorádio --problém -- trvalé napájení e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
spyro

#1 Příspěvek od spyro »

Zdarec...tak jsem si pomohl..chtěl jsem na rychlovku přepojit rádio ať jede i bez klíčů a jak jsem tam šachoval tak jsem samo brnknul o kostru kretén !!! Kucííí kde je pojistka od trvalého napájení ? jsem to prolezl ale hovno hovno :( takže jestli někdo ví ať nerozdělám auti komplet tak díkes moc
dexter

#2 Příspěvek od dexter »

No,jestli si skontroloval všechny klasické pojistky a nic,tak se mrkni po sedačku spolujezdce.Pod kobercem jsou silové pojistky. Ale ať ti to někdo ještě potvrdí,protože ja to srovnávam z e38,kde pod tím kobercem jsou silovky.Taky sem jednu kdysi odpálil.
:roll:
Peasy

#3 Příspěvek od Peasy »

Jako myslis ze ta silovka zabrani tomu aby to neproslo dal do auta a nezkuvilo to vsechno??No jo ale ja mam vse v el. tak nevim jak se v te sedacce vyznam!?!? :lol: :idea:
dexter

#4 Příspěvek od dexter »

To není v sedačce,ale jak je sedačka,tak tam kde máš za normálnich okolností nohy.Tak pod tím kobercem.Je tam taková bíla plastová skřínka. Neco jako v kufru u baterky. Jdou do toho silné červené dráty.
Doufám si rozumíme. A nevím co konkrétně vyskratoval,ale já tehdy vyskratoval + u pojistek pod kapotou a spalilo mi to tu silovou pojistku pod tím kobercem.Jo a jestli stejně nevíš kde by to teda mohlo být,tak se zeptej v kterém koli servisu,kde se montujou senzory (pod sedačkou) pro airbag a oni tě navedou.Je to od nich cca 20cm směrem vpřed.
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pietro »

Co já vím, tak E39 mají pojistky nad kastlíkem a v kufru jakoby nad baterkou...
dexter

#6 Příspěvek od dexter »

No to sem si tehdy myslel taky a proto sem hledal něco mezi kufrem a přístrojovkou.
spyro

#7 Příspěvek od spyro »

ty jo no já jenom koukám....víš jak, pořád montuju autorádia,alarmy atd ale když to dělám sobě tak rychle rychle a je to v kelu .... díkes za rady,hned jak ztrávim oběd du na to :D
spyro

#8 Příspěvek od spyro »

Jakože mám rád BMW ale ta elektrika............ty krávo to je banda !!!! ani pod sedačkou nic .... už jsem měl venku i palovej filtr atd atd ... no hrúza,kterou pojistku zkusim ta je good .... mě asi jebne... mám kufr plnej plastů a aby toho nebylo dost tak jsem ještě utrhnul lanko od kapoty takže very good :evil:
KamilAC
Klubové ID: 870

#9 Příspěvek od KamilAC »

dexter píše:To není v sedačce,ale jak je sedačka,tak tam kde máš za normálnich okolností nohy.Tak pod tím kobercem.Je tam taková bíla plastová skřínka. Neco jako v kufru u baterky. Jdou do toho silné červené dráty.
Doufám si rozumíme. A nevím co konkrétně vyskratoval,ale já tehdy vyskratoval + u pojistek pod kapotou a spalilo mi to tu silovou pojistku pod tím kobercem.Jo a jestli stejně nevíš kde by to teda mohlo být,tak se zeptej v kterém koli servisu,kde se montujou senzory (pod sedačkou) pro airbag a oni tě navedou.Je to od nich cca 20cm směrem vpřed.
Jo pod tím kobercem u spolujezdce to je. Když sem dělal navi tak sem to měl dole.
Peasy

#10 Příspěvek od Peasy »

To je mozny chlapy ze to tam je ale jak se tam dostat??Nechce se mi odtrhnout celej koberec a pokurvit to!!?!?!?Nemate nekdo radu nebo foto jak to oddelat???
dexter

#11 Příspěvek od dexter »

Když s tím nemáš žádne skušenosti,tak bude pro tebe nejlepší když si vyšroubuješ sedačku. Pak si ji šoupni drobec do zadu. Nejdřív se ale mrkni pod sedačku ze zadu,protože tam je takové lánko na zvedáni pásu.A to se zvykne vypojit,kdyš posuneš sedačku.Tak se na to mrkni,abys zase nepsal co to je a jak to tam má být. No,když budeš mít sedačku vyšroubovanou,tak si ještě sundej ty boční plasty co jsou kolem dveří.Držej je takové plastové příchytky,které jsou zasunuté v karoserií.Ten plast se dá vyndat 2ma spůsobama.A to 1-vytáhneš tu lištu směrem nahor (hrozí,že vylámeš nějaké drážky co jsou na tom plastu od spodu) a 2-tu lištu budeš posouvat směrem od předu mírně do zadu.Ono by se ti měli z těch drážek vysunout ty příchytky.Když to budeš mít dolu,tak si vem nějaké kleště a opatrně si ty příchytky povytahuj,jinak se ti můžou zadrápnout o koberec a zbytečně si ho rozthneš. No a když to takhle budeš mít,tak si sáhni rukou pod ten koberec.Budeš tam cítit,takovou izolaci a vedle toho černého ofuku bude ta skříňka.Koberec si snaď zvládneš nadzvednout a poradíš si s tím.Ty pojistky jsou myslím šroubované osmičkama matičkama.Proměříš a nahradíš.No koukám,že sem se zase dost rozepsal.Kluci,popis už máte,tak vzhůru do práce.Jo a abych nezapoměl sedačky držej myslím 45 torx a ty plastové krytky maj z boku pacičky.
Odpovědět