Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Autorádio --problém -- trvalé napájení e39
To není v sedačce,ale jak je sedačka,tak tam kde máš za normálnich okolností nohy.Tak pod tím kobercem.Je tam taková bíla plastová skřínka. Neco jako v kufru u baterky. Jdou do toho silné červené dráty.
Doufám si rozumíme. A nevím co konkrétně vyskratoval,ale já tehdy vyskratoval + u pojistek pod kapotou a spalilo mi to tu silovou pojistku pod tím kobercem.Jo a jestli stejně nevíš kde by to teda mohlo být,tak se zeptej v kterém koli servisu,kde se montujou senzory (pod sedačkou) pro airbag a oni tě navedou.Je to od nich cca 20cm směrem vpřed.

Doufám si rozumíme. A nevím co konkrétně vyskratoval,ale já tehdy vyskratoval + u pojistek pod kapotou a spalilo mi to tu silovou pojistku pod tím kobercem.Jo a jestli stejně nevíš kde by to teda mohlo být,tak se zeptej v kterém koli servisu,kde se montujou senzory (pod sedačkou) pro airbag a oni tě navedou.Je to od nich cca 20cm směrem vpřed.

Jakože mám rád BMW ale ta elektrika............ty krávo to je banda !!!! ani pod sedačkou nic .... už jsem měl venku i palovej filtr atd atd ... no hrúza,kterou pojistku zkusim ta je good .... mě asi jebne... mám kufr plnej plastů a aby toho nebylo dost tak jsem ještě utrhnul lanko od kapoty takže very good 

-
- Klubové ID: 870
Jo pod tím kobercem u spolujezdce to je. Když sem dělal navi tak sem to měl dole.dexter píše:To není v sedačce,ale jak je sedačka,tak tam kde máš za normálnich okolností nohy.Tak pod tím kobercem.Je tam taková bíla plastová skřínka. Neco jako v kufru u baterky. Jdou do toho silné červené dráty.
Když s tím nemáš žádne skušenosti,tak bude pro tebe nejlepší když si vyšroubuješ sedačku. Pak si ji šoupni drobec do zadu. Nejdřív se ale mrkni pod sedačku ze zadu,protože tam je takové lánko na zvedáni pásu.A to se zvykne vypojit,kdyš posuneš sedačku.Tak se na to mrkni,abys zase nepsal co to je a jak to tam má být. No,když budeš mít sedačku vyšroubovanou,tak si ještě sundej ty boční plasty co jsou kolem dveří.Držej je takové plastové příchytky,které jsou zasunuté v karoserií.Ten plast se dá vyndat 2ma spůsobama.A to 1-vytáhneš tu lištu směrem nahor (hrozí,že vylámeš nějaké drážky co jsou na tom plastu od spodu) a 2-tu lištu budeš posouvat směrem od předu mírně do zadu.Ono by se ti měli z těch drážek vysunout ty příchytky.Když to budeš mít dolu,tak si vem nějaké kleště a opatrně si ty příchytky povytahuj,jinak se ti můžou zadrápnout o koberec a zbytečně si ho rozthneš. No a když to takhle budeš mít,tak si sáhni rukou pod ten koberec.Budeš tam cítit,takovou izolaci a vedle toho černého ofuku bude ta skříňka.Koberec si snaď zvládneš nadzvednout a poradíš si s tím.Ty pojistky jsou myslím šroubované osmičkama matičkama.Proměříš a nahradíš.No koukám,že sem se zase dost rozepsal.Kluci,popis už máte,tak vzhůru do práce.Jo a abych nezapoměl sedačky držej myslím 45 torx a ty plastové krytky maj z boku pacičky.