Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

UMÍSTĚNÍ TV + NAVI V E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
KamilAC
Klubové ID: 870

#1 Příspěvek od KamilAC »

Tak mám tak nějak provizorně zapojenou navi, tv, rádou modul, changer, gps přijímač. Mám všechny držáky, s vypětím všech sil se mi podařilo sešroubovat je dohromady, potřeboval bych vědět jak přesně veškeré ty jednotky a moduly mají být v těch držákách namontovány. Nejlíp pokud bude někdo tak ochotný, a detailně mi to vyfotí jak to má být. Někde jdem asi musel udělat chybu, měl jsem i všechny šroubky a docela hodně mi jich zbylo. 8O
KamilAC

#2 Příspěvek od KamilAC »

Ještě dodávám že se jedná o SEDAN, na toura jsem návod k montáži našel ale tam je to trošku jinak. Vše mám ze sedanu tak by to mělo pasovat, bohužel jsem neměl možnost to vidět ještě v autě.
airbone
Klubové ID: 1836

#3 Příspěvek od airbone »

skus mrknut na ETK, tam to musi byt vsetko zobrazene ako to ma byt namontovane.
KamilAC

#4 Příspěvek od KamilAC »

Už jsem to prohlížel, ale je to tam jen jednotlivě, a je tam docela hodně druhů držáků které já tam vůbec nemám. Kompletní to tam nikde není.
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#5 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Je to v BMW EBA, ale je to tak nepřehledný, že je asi lepší vidět to v reálu
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
airbone
Klubové ID: 1836

#6 Příspěvek od airbone »

Mozem ti vyfotit svoj priestor, ale ja tam nemam ani TV tuner ani DSP.
Len navi, radio a cd changer. Na cd changer su dva drziaky - jeden spredu, jeden zozadu a uchytava sa v nich cez take umele kruzky s drazkou, ktore vojdu do takych vysekov. Jednu stranu nemam ani uchytenu, lebo tie kruzky mi v bmw ani nepredali, vraj ze ak ich objednaju, tak to musi byt mrte, nie par kusov...
KamilAC

#7 Příspěvek od KamilAC »

Právě. A tady u nás na vrchovině je to samá socka se sériovkou s předníma el.oknama. :mad: Obrázek zatim nikdo nedodal. Mám to tam jakžtakž porovnaný, ale GPS-přijímač a modul rádia podle mě určitě nejsou na svým místě.
Maca
Klubové ID: 57

#8 Příspěvek od Maca »

Tak si skoč k Čermákovi, jestli někdo na vysočině ví co kde má v BWM být, tak jedině tam :) http://www.autocermak.cz
dexter

#9 Příspěvek od dexter »

Kamil328i píše:Právě. A tady u nás na vrchovině je to samá socka se sériovkou s předníma el.oknama. :mad: Obrázek zatim nikdo nedodal. Mám to tam jakžtakž porovnaný, ale GPS-přijímač a modul rádia podle mě určitě nejsou na svým místě.
Modul radia je našroubovaný až za tímohlým plechem karoserie. Jetli maš na radiu ten držák,tak ti díry budou sedet,přímo proti tomu plechu.A gps přímač je myslím našroubován na steném držáku jak videomodul. Videomodul je zepředu a gps zezadu na jednom a tom samém držáku.
:roll:
KamilAC

#10 Příspěvek od KamilAC »

dexter píše:
Kamil328i píše:Právě. A tady u nás na vrchovině je to samá socka se sériovkou s předníma el.oknama. :mad: Obrázek zatim nikdo nedodal. Mám to tam jakžtakž porovnaný, ale GPS-přijímač a modul rádia podle mě určitě nejsou na svým místě.
Modul radia je našroubovaný až za tímohlým plechem karoserie. Jetli maš na radiu ten držák,tak ti díry budou sedet,přímo proti tomu plechu.A gps přímač je myslím našroubován na steném držáku jak videomodul. Videomodul je zepředu a gps zezadu na jednom a tom samém držáku.
:roll:
GPS modul mám v tuhle chvíli přišroubovanej na tý velký jakoby mřížce, která se šroubovala až skoro dozadu. Ale na modulu jsou otlačeniny od podložek jinde než jak to mám uchycený já a nemůžu přijít na to kam přesně nebo jak to tam natočit. Furt to někam o kousek nevychází. Modul rádia mám o tu stejnou mřížku spíš jen opřenej a zepředu do drží Tv-tuner. U toho mám jistotu že je na svým místě, přesně zapadl na takový vodicí kolíčky i díra na šroub sedí.
Changer mám tedy asi stejně jako airbone, zavěšenej z každé strany na dva háčky na takovým ohnutým držáku. Akorát místo těch kulatých vložek sem tam z nouze musel dát šroubky.
Prostě hlavně to rádio, nemyslim že by tam mělo být jen tak mezi něčím zaklíněný a nezajištěný.
KamilAC

#11 Příspěvek od KamilAC »

Ideální by opravdu od někoho byla fotka.
KamilAC

#12 Příspěvek od KamilAC »

Tak už se doufejme zadařilo, za rady a fotky děkuji. :wink:
morycz
Klubové ID: 1793

#13 Příspěvek od morycz »

Foto jen z mobilu: http://morydesign.rajce.idnes.cz/20081220/#album

Snad se v tom vyznáš a pomůže ti to...
Dřív jsem to nestíhal....
KamilAC

#14 Příspěvek od KamilAC »

Diky moc, jo tak nějak to už teď mám taky, jediný co jsem zatím nesehnal tak jak je tam přišroubovanej GPS-přijímač. Tak nějak mi ta bez problému drží ale snad je to správně. Nemělo by to tam tak ničemu vadit.
jurasis
Klubové ID: 775

#15 Příspěvek od jurasis »

A není náhodou GPS anténa pod palubovkou?
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
KamilAC

#16 Příspěvek od KamilAC »

Anténa ano, to je samozřejmostí. Mluvím o přijímači GPS-signálu. Je to ta krbička do který vede káblik od antény GPS a z ní svazek do jednotky navigace.
morycz
Klubové ID: 1793

#17 Příspěvek od morycz »

No abych ti pravdu řekl, tak já se v tom vůbec nevyznal, jestli se k tomu ještě dostanu, tak se pokusím to nějak líp vyfotit a třeba vyndat changer aby v tom byl přehled, ale auto nemám doma tak to není tak jednoduchý, ještě sem ho na sebe nestihl přepsat, jelikož na registrech ty magoři čekaj přes noc aby se dostaly na řadu a přehlásily fáva... a pak se člověk s pořádným autem nechytá....
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#18 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

U sedanu je GPS anténa pod zadním platem.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
KamilAC

#19 Příspěvek od KamilAC »

Vlasta píše:U sedanu je GPS anténa pod zadním platem.
Jak jsem už psal, o anténě vím a ta je na správným místě. Z ní ale vede kabel do prostoru kufru kde jsou všechny ty moduly, kabel z antény je zapojenej do toho GPS-přijímače (dle ETK se jedná o GPS-Receiver, akorát tam neni nikde znázorněný kam přesně ho do toho držáku přichytit.) I svazky jsou tam krátký tak akorát, takže to vyloženě musí být někde tam.
Odpovědět