Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
OLEJ NA SVÍČKÁCH
no právě že je to dost velká blbost ale pokud mě netěsní víko ventzlů tak proč se to drží jen na prvním a šestém válci a zrovna v prostorách u svíček a jinak je celej motor suchej a čistej, no kouknu na to ale mám strach aby to nebyli kroušky nebo tak něco v prdeli, a hlavně mě auto nějak netáhne při plném plynu cítím jak uato škube dopředu a dozadu a přitom svíčky jsou v pořádku!!!??????? 
-
Tickerow
- Klubové ID: 1654
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam svicky taky oblity od oleje...nahore v tom tunelu co vede ke svicce je kruhovy tesneni co je pod vikem ventilu a to dost casto prosakuje...schvalne se na to podivej...posvit si baterkou a uvidis ze to odtamtud tece...kdyz si po tom spoji prejedes prstem budes ho mit mastnej...
jinak 1. a 6., protoze se to tak zrovna povedlo..
Kdyby to slo pres krouzky, byly by svicky cerny jak uhel...jsou?
Pokud ano, nejsou cerny vsechny?
jinak 1. a 6., protoze se to tak zrovna povedlo..
Kdyby to slo pres krouzky, byly by svicky cerny jak uhel...jsou?
Pokud ano, nejsou cerny vsechny?
-
magic
- Klubové ID: 1790
- Kontaktovat uživatele:
vyměnit kroužky a těsněni víka, taky jsem to dělal na celem motoru, a budeš mit klid!jarda1 píše:no právě že je to dost velká blbost ale pokud mě netěsní víko ventzlů tak proč se to drží jen na prvním a šestém válci a zrovna v prostorách u svíček a jinak je celej motor suchej a čistej, no kouknu na to ale mám strach aby to nebyli kroušky nebo tak něco v prdeli, a hlavně mě auto nějak netáhne při plném plynu cítím jak uato škube dopředu a dozadu a přitom svíčky jsou v pořádku!!!???????
Co to plácáš o kroužkách.To si jako myslíš že ti píst protlačí ten olej kolem závitu a přes těsnění svíčky.jarda1 píše:no právě že je to dost velká blbost ale pokud mě netěsní víko ventzlů tak proč se to drží jen na prvním a šestém válci a zrovna v prostorách u svíček a jinak je celej motor suchej a čistej, no kouknu na to ale mám strach aby to nebyli kroušky nebo tak něco v prdeli, a hlavně mě auto nějak netáhne při plném plynu cítím jak uato škube dopředu a dozadu a přitom svíčky jsou v pořádku!!!???????
Normálně ti to blije kolem těsněním pod víkem.Jsou tam takový gumový kroužky.
-
magic
- Klubové ID: 1790
- Kontaktovat uživatele:
!! Jak píšulibovka píše:Co to plácáš o kroužkách.To si jako myslíš že ti píst protlačí ten olej kolem závitu a přes těsnění svíčky.jarda1 píše:no právě že je to dost velká blbost ale pokud mě netěsní víko ventzlů tak proč se to drží jen na prvním a šestém válci a zrovna v prostorách u svíček a jinak je celej motor suchej a čistej, no kouknu na to ale mám strach aby to nebyli kroušky nebo tak něco v prdeli, a hlavně mě auto nějak netáhne při plném plynu cítím jak uato škube dopředu a dozadu a přitom svíčky jsou v pořádku!!!???????![]()
![]()
![]()
Normálně ti to blije kolem těsněním pod víkem.Jsou tam takový gumový kroužky.