Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vyhřívání zámků.
-
- Kontaktovat uživatele:
Záleželo asi kdo to chtěl a kdo ne. Já to na e34 měl a docela fajn věc. Přišlo mi, že to valilo automaticky... Jednou bylo nad nulou a na noc začalo mrznout jako ďas. Ráno u auto v pohodě klíč dovnitř a šup do auta...
Buď to měli zapojkený, že to asi jelo furt a nebo je možný, že to měli přes teplotní čidlo....ale nechci kecat...

Buď to měli zapojkený, že to asi jelo furt a nebo je možný, že to měli přes teplotní čidlo....ale nechci kecat...

-
Filozof píše:troutny píše:Ale umíš poradit.
Mi neříkej že odemykáš auto klíčem. Zatim jsem E34 viděl odemykat jen dálkou .... jinak mám i klíč na odemčení ale proč si to nezjednodušovat ?
Nebo se mýlím a první ročníky neměli dálku ?
Dálka byla příplatková výbava = všechny e34 ji neměly. Spíš bych řekl, že většina e34 nemá origo dálku.
To že někdo bez problémů odemkne v -20 °C ještě neznamená, že má vyhřívaný zámky, že se mu o to postarala přes noc nějaká řídící jednotka = vybíjela mu akumulátor

Pokud je zámek suchej, tak v něm nemá co zamrznout - velká chyba je zámek prostříkávat nějakým silikonem,... to pak právě zamrzne,..
Je to samozřejmě ovládáno klikou. Skoro vždy je BMW chytřejší než jeho majitel.

Strosek píše:Filozof píše:troutny píše:Ale umíš poradit.
Mi neříkej že odemykáš auto klíčem. Zatim jsem E34 viděl odemykat jen dálkou .... jinak mám i klíč na odemčení ale proč si to nezjednodušovat ?
Nebo se mýlím a první ročníky neměli dálku ?
Dálka byla příplatková výbava = všechny e34 ji neměly. Spíš bych řekl, že většina e34 nemá origo dálku.
To že někdo bez problémů odemkne v -20 °C ještě neznamená, že má vyhřívaný zámky, že se mu o to postarala přes noc nějaká řídící jednotka = vybíjela mu akumulátor, aby mohl lehce odemykat,...
Pokud je zámek suchej, tak v něm nemá co zamrznout - velká chyba je zámek prostříkávat nějakým silikonem,... to pak právě zamrzne,..
Je to samozřejmě ovládáno klikou. Skoro vždy je BMW chytřejší než jeho majitel.
Aha tak to jsem netušil. Mam tam pekne vychytávky. na ktere přicházim i ted po 2letech, jako je třeba vyhřívání předního okna a super zamykání atd. což je fakt nečekané u tak stareho auta ... i dnes nové auta to nemají ...