Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vyhřívání zámků.
-
- Klubové ID: 950
- Kontaktovat uživatele:
Záleželo asi kdo to chtěl a kdo ne. Já to na e34 měl a docela fajn věc. Přišlo mi, že to valilo automaticky... Jednou bylo nad nulou a na noc začalo mrznout jako ďas. Ráno u auto v pohodě klíč dovnitř a šup do auta...
Buď to měli zapojkený, že to asi jelo furt a nebo je možný, že to měli přes teplotní čidlo....ale nechci kecat...

Buď to měli zapojkený, že to asi jelo furt a nebo je možný, že to měli přes teplotní čidlo....ale nechci kecat...

-
-
- Klubové ID: 2567
Dálka byla příplatková výbava = všechny e34 ji neměly. Spíš bych řekl, že většina e34 nemá origo dálku.Filozof píše:Mi neříkej že odemykáš auto klíčem. Zatim jsem E34 viděl odemykat jen dálkou .... jinak mám i klíč na odemčení ale proč si to nezjednodušovat ?troutny píše:Ale umíš poradit.
Nebo se mýlím a první ročníky neměli dálku ?
To že někdo bez problémů odemkne v -20 °C ještě neznamená, že má vyhřívaný zámky, že se mu o to postarala přes noc nějaká řídící jednotka = vybíjela mu akumulátor

Pokud je zámek suchej, tak v něm nemá co zamrznout - velká chyba je zámek prostříkávat nějakým silikonem,... to pak právě zamrzne,..
Je to samozřejmě ovládáno klikou. Skoro vždy je BMW chytřejší než jeho majitel.

- Filozof
- Klubové ID: 1044
Aha tak to jsem netušil. Mam tam pekne vychytávky. na ktere přicházim i ted po 2letech, jako je třeba vyhřívání předního okna a super zamykání atd. což je fakt nečekané u tak stareho auta ... i dnes nové auta to nemají ...Strosek píše:Dálka byla příplatková výbava = všechny e34 ji neměly. Spíš bych řekl, že většina e34 nemá origo dálku.Filozof píše:Mi neříkej že odemykáš auto klíčem. Zatim jsem E34 viděl odemykat jen dálkou .... jinak mám i klíč na odemčení ale proč si to nezjednodušovat ?troutny píše:Ale umíš poradit.
Nebo se mýlím a první ročníky neměli dálku ?
To že někdo bez problémů odemkne v -20 °C ještě neznamená, že má vyhřívaný zámky, že se mu o to postarala přes noc nějaká řídící jednotka = vybíjela mu akumulátor, aby mohl lehce odemykat,...
Pokud je zámek suchej, tak v něm nemá co zamrznout - velká chyba je zámek prostříkávat nějakým silikonem,... to pak právě zamrzne,..
Je to samozřejmě ovládáno klikou. Skoro vždy je BMW chytřejší než jeho majitel.