Tak mně nezbude, než si koupit za ranec vlastní odblokovací bazmek.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
takze moja predstava prestrihnut nieco co dava TV signal ze auto ide je nemozna....alebo to nejako bez diagnostiky obist ako napisal navod Dexter ?.?.? skusali ste to niekto ?
Tomino,na to stříhání už zapomeň.Taky mě to zajímalo a vlastně pořád mě to zajímá.Tá tv pozná pohyb auta treba i gps anténou.Všechno to je řízeny integráčma.Střiháni nepomůže.To by se za špatně udělánou práci museli inženíři v BMW stydět (a že tam asi dělaj pořádne kapacity).Já jsem skoušel ten postup,ale u mě nefunguje ani vstup do servisního menu.Mám jenom mk1,takže nic moc.Ale doufám že se mi to podaří obejít přes kábel.Akurát předevčírem mi dorazil,takže už se těším na zítra,až to vyskouším.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Odblokovanie TV je jednoducha softwarova zalezitost, ziadne hardwarove zasahy. Treba nato zostrojit jednoduchy I-BUS interface (pozostava z dvoch odporov a jednej diody) a z netu stiahnut prislusny jednoduchy program.
airbone píše:Odblokovanie TV je jednoducha softwarova zalezitost, ziadne hardwarove zasahy. Treba nato zostrojit jednoduchy I-BUS interface (pozostava z dvoch odporov a jednej diody) a z netu stiahnut prislusny jednoduchy program.
Koukám, ale někteří jedinci jsou opravdu velmi vytrvalý s tím stříháním. JE TO SOFTWAREOVĚ!!!! Odblokovat to jde, ale můj osobní názor je nedělat to. Když vidim kolem sebe na silnicích "takové kvantum umělců", co neumí ani pořádně řídit, sledovat provoz, neznají pravidla či je úmyslně silně porušují obzvlášť tam, kde je to naprosto zhovadilé.... tak sem zkrátka proti. To se na mě třeba zlobte sebevíc. Nejhorší jsou Ti, kteří si ke všemu léčí své pochroumané ego velkým a silným motorem.
Neblázni a nespěchej tolik na vrácení investice, nemusí se ti přece náklady vrátit hned při druhé aplikaci!
Standardní cena u profesionálů není vyšší, u hračičky by neměla být přes 1.000,- Kč!
signum píše:Kdyby někdo chtěl,koupil jsem za těžký prachy aktivátor tv. Dělám za 1.500,- Praha,Brno Tel.: 776668085