Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

zamčené dveře

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Author
Klubové ID: 3294
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Author »

čus,nejdou mi otevřít zadní levé dveře, čuflík je zalezlej a nejde s nim hnout, máte někdo nějaký typ než rozsekam tapec sekerou??
E34 1988 sedan, auto má centrál
kavanda
Klubové ID: 1103

#2 Příspěvek od kavanda »

Author píše:čus,nejdou mi otevřít zadní levé dveře, čuflík je zalezlej a nejde s nim hnout, máte někdo nějaký typ než rozsekam tapec sekerou??
tapec nesekej a hezky pěkně ho sundej,opatrně! Stejně musí dolů....žádná finta není. :wink:
Author
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Author »

kavanda píše:
Author píše:čus,nejdou mi otevřít zadní levé dveře, čuflík je zalezlej a nejde s nim hnout, máte někdo nějaký typ než rozsekam tapec sekerou??
tapec nesekej a hezky pěkně ho sundej,opatrně! Stejně musí dolů....žádná finta není. :wink:
nu ale tapec nesundam když sou zavřený dveře né??
kavanda

#4 Příspěvek od kavanda »

Author píše:
kavanda píše:
nu ale tapec nesundam když sou zavřený dveře né??
opatrně odklopit a odjistit dveře ........ pevný nervy a hodně šikovnosti

jde to ..... mám stejnej model a měl jsem ji skoro komplet rozdělanou :lol:
Author
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Author »

kavanda píše:

kurňa, furt nějak nechápu, jde teda sundat tapec pokud sou zamčený dveře??
kavanda

#6 Příspěvek od kavanda »

mám to teda chápat,že se do auta vůbec nedostaneš?
Holly Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1819

#7 Příspěvek od Holly Moderátor »

Author píše:
kavanda píše:

kurňa, furt nějak nechápu, jde teda sundat tapec pokud sou zamčený dveře??
Jistěže de!!! nic nerozbíjej. Povol všechno šroubky co najdeš, opatrně odcvakej a tahem nahoru oddělej... Je to celkem piplačka ale de to v poho zvládnout za 10-15min :wink:
Author
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Author »

ne ne do auta se normálně dostanu ale prostě u jednich dveří nejde vytáhnout ten čudl na zamykáni a neodemkne se to ani s centrálem, tak právě chci sundat tapec abych se podíval v čem je problém, a tak chci zjistit jestli de vůbec sundat tapec ze zavřených dveří, včera sem to zkoušel, odšrouboval sem všechny šroubky a ani sem s nim nehnul, tak nevim :ja_nic:
kavanda

#9 Příspěvek od kavanda »

Author píše:ne ne do auta se normálně dostanu ale prostě u jednich dveří nejde vytáhnout ten čudl na zamykáni a neodemkne se to ani s centrálem, tak právě chci sundat tapec abych se podíval v čem je problém, a tak chci zjistit jestli de vůbec sundat tapec ze zavřených dveří, včera sem to zkoušel, odšrouboval sem všechny šroubky a ani sem s nim nehnul, tak nevim :ja_nic:

odšroubovat madlo,kličku ....... potom je spodek a boky nacvaknutej na takových plastových čudlech-opatrně vycvaknout a pak celý vysunout nahoru....................musí to jít :wink:
Author
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Author »

nu jo ale jak odcvaknu tapec když je při zavřených dveří zmačknutej mezi dveřma a tou těsnící gumou??
Elektro

#11 Příspěvek od Elektro »

Ta těsnící guma určitě nedosedá na tapec ale na dveře kolem něj.Mělo by to jít.U většiny aut to jde i při zavřenejch dveřích.
Player1
Klubové ID: 754
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Player1 »

Elektro píše:Ta těsnící guma určitě nedosedá na tapec ale na dveře kolem něj.Mělo by to jít.U většiny aut to jde i při zavřenejch dveřích.
Právě že ta guma dosedá přímo na kraje tapecu. Já jsem u e39 musel oddělat tu gumu. Nebylo tam místo na nějakej pohyb toho tapecu, takže by to asi těžko šlo dolů... S tou gumou začni třeba u opěrky zadních sedaček, tam se k ní pěkně dostaneš. Gumu stačí jen vysunout po délce tepecu a pak už jen škubneš a je to venku. neboj se zat ten tapec pořádně vzít.
Author
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Author »

Player1 píše:
Elektro píše:Ta těsnící guma určitě nedosedá na tapec ale na dveře kolem něj.Mělo by to jít.U většiny aut to jde i při zavřenejch dveřích.
Právě že ta guma dosedá přímo na kraje tapecu. Já jsem u e39 musel oddělat tu gumu. Nebylo tam místo na nějakej pohyb toho tapecu, takže by to asi těžko šlo dolů... S tou gumou začni třeba u opěrky zadních sedaček, tam se k ní pěkně dostaneš. Gumu stačí jen vysunout po délce tepecu a pak už jen škubneš a je to venku. neboj se zat ten tapec pořádně vzít.
hej supr, tohle vypadá slibně, o víkendu se na to vrhnu, zatim moc díky všem
Author
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Author »

Player1 píše: Právě že ta guma dosedá přímo na kraje tapecu. Já jsem u e39 musel oddělat tu gumu. Nebylo tam místo na nějakej pohyb toho tapecu, takže by to asi těžko šlo dolů... S tou gumou začni třeba u opěrky zadních sedaček, tam se k ní pěkně dostaneš. Gumu stačí jen vysunout po délce tepecu a pak už jen škubneš a je to venku. neboj se zat ten tapec pořádně vzít.
tak tapec sem sundal přesně jak si psal, a dveře už choděj, takže moc díky za radu,měj se
Player1
Klubové ID: 754
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Player1 »

Author píše:tak tapec sem sundal přesně jak si psal, a dveře už choděj, takže moc díky za radu,měj se
No, tak paráda :wink: Ze začátku jsem si taky myslel, že budu muset rozsekat tapec sekerou :lol:
Odpovědět