Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zamčené dveře
-
- Klubové ID: 3294
- Kontaktovat uživatele:
nu ale tapec nesundam když sou zavřený dveře né??kavanda píše:tapec nesekej a hezky pěkně ho sundej,opatrně! Stejně musí dolů....žádná finta není.Author píše:čus,nejdou mi otevřít zadní levé dveře, čuflík je zalezlej a nejde s nim hnout, máte někdo nějaký typ než rozsekam tapec sekerou??
E34 1988 sedan, auto má centrál
-
- Klubové ID: 1103
opatrně odklopit a odjistit dveře ........ pevný nervy a hodně šikovnostiAuthor píše:nu ale tapec nesundam když sou zavřený dveře né??kavanda píše:tapec nesekej a hezky pěkně ho sundej,opatrně! Stejně musí dolů....žádná finta není.Author píše:čus,nejdou mi otevřít zadní levé dveře, čuflík je zalezlej a nejde s nim hnout, máte někdo nějaký typ než rozsekam tapec sekerou??
E34 1988 sedan, auto má centrál
jde to ..... mám stejnej model a měl jsem ji skoro komplet rozdělanou

-
- Moderátor
- Klubové ID: 1819
Jistěže de!!! nic nerozbíjej. Povol všechno šroubky co najdeš, opatrně odcvakej a tahem nahoru oddělej... Je to celkem piplačka ale de to v poho zvládnout za 10-15minAuthor píše:kurňa, furt nějak nechápu, jde teda sundat tapec pokud sou zamčený dveře??kavanda píše:
opatrně odklopit a odjistit dveře ........ pevný nervy a hodně šikovnosti
jde to ..... mám stejnej model a měl jsem ji skoro komplet rozdělanou

-
- Kontaktovat uživatele:
ne ne do auta se normálně dostanu ale prostě u jednich dveří nejde vytáhnout ten čudl na zamykáni a neodemkne se to ani s centrálem, tak právě chci sundat tapec abych se podíval v čem je problém, a tak chci zjistit jestli de vůbec sundat tapec ze zavřených dveří, včera sem to zkoušel, odšrouboval sem všechny šroubky a ani sem s nim nehnul, tak nevim 

-
- Klubové ID: 1103
Author píše:ne ne do auta se normálně dostanu ale prostě u jednich dveří nejde vytáhnout ten čudl na zamykáni a neodemkne se to ani s centrálem, tak právě chci sundat tapec abych se podíval v čem je problém, a tak chci zjistit jestli de vůbec sundat tapec ze zavřených dveří, včera sem to zkoušel, odšrouboval sem všechny šroubky a ani sem s nim nehnul, tak nevim
odšroubovat madlo,kličku ....... potom je spodek a boky nacvaknutej na takových plastových čudlech-opatrně vycvaknout a pak celý vysunout nahoru....................musí to jít

-
- Klubové ID: 754
- Kontaktovat uživatele:
Právě že ta guma dosedá přímo na kraje tapecu. Já jsem u e39 musel oddělat tu gumu. Nebylo tam místo na nějakej pohyb toho tapecu, takže by to asi těžko šlo dolů... S tou gumou začni třeba u opěrky zadních sedaček, tam se k ní pěkně dostaneš. Gumu stačí jen vysunout po délce tepecu a pak už jen škubneš a je to venku. neboj se zat ten tapec pořádně vzít.Elektro píše:Ta těsnící guma určitě nedosedá na tapec ale na dveře kolem něj.Mělo by to jít.U většiny aut to jde i při zavřenejch dveřích.
-
- Kontaktovat uživatele:
hej supr, tohle vypadá slibně, o víkendu se na to vrhnu, zatim moc díky všemPlayer1 píše:Právě že ta guma dosedá přímo na kraje tapecu. Já jsem u e39 musel oddělat tu gumu. Nebylo tam místo na nějakej pohyb toho tapecu, takže by to asi těžko šlo dolů... S tou gumou začni třeba u opěrky zadních sedaček, tam se k ní pěkně dostaneš. Gumu stačí jen vysunout po délce tepecu a pak už jen škubneš a je to venku. neboj se zat ten tapec pořádně vzít.Elektro píše:Ta těsnící guma určitě nedosedá na tapec ale na dveře kolem něj.Mělo by to jít.U většiny aut to jde i při zavřenejch dveřích.
-
- Kontaktovat uživatele:
tak tapec sem sundal přesně jak si psal, a dveře už choděj, takže moc díky za radu,měj sePlayer1 píše: Právě že ta guma dosedá přímo na kraje tapecu. Já jsem u e39 musel oddělat tu gumu. Nebylo tam místo na nějakej pohyb toho tapecu, takže by to asi těžko šlo dolů... S tou gumou začni třeba u opěrky zadních sedaček, tam se k ní pěkně dostaneš. Gumu stačí jen vysunout po délce tepecu a pak už jen škubneš a je to venku. neboj se zat ten tapec pořádně vzít.