Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
pár dotazů ohledně E61 530d r.2004
chci se zeptat, přečetl jsem si manuál a zjistil některé věci, které mě nefungují.:
jednak se má při zařazení zpátečky naklopit spolujezdcovo zrcátko abych viděl na obrubník, dále nastavení v iDrive denního svícení a taky automatické zapínání a vypínání dálkových světel, při zapnutém automatickém svícení.
Vím že ten manuál nepatří k mému auto ani ročníku, ale přesto se chci zeptat ječstli to náhodou nemá fungovat?
Ještě ohledně iDrive: dá se nějak přehrát software za novější? bude to umět nové funkce?
A ještě ohledně navigace, s¨používám mapu 2/2008 mám profinavigaci a na té mapě bylo napsáno že je to i se speedcams což by měly být rychlostní kamery a radary, velikost DVD je 5,75GB jak se to dá zapnout????
jednak se má při zařazení zpátečky naklopit spolujezdcovo zrcátko abych viděl na obrubník, dále nastavení v iDrive denního svícení a taky automatické zapínání a vypínání dálkových světel, při zapnutém automatickém svícení.
Vím že ten manuál nepatří k mému auto ani ročníku, ale přesto se chci zeptat ječstli to náhodou nemá fungovat?
Ještě ohledně iDrive: dá se nějak přehrát software za novější? bude to umět nové funkce?
A ještě ohledně navigace, s¨používám mapu 2/2008 mám profinavigaci a na té mapě bylo napsáno že je to i se speedcams což by měly být rychlostní kamery a radary, velikost DVD je 5,75GB jak se to dá zapnout????
Sklápění zrcátka je výbava na přání, automatické dálkové světla je výbava na přání. Nastavení denní světel nebylo jenom u prvních verzí softu (už to tam několik let je, takže ty budeš mít asi hodně staré verze všude). Nech do auta nahrát nový soft......fredy píše:jednak se má při zařazení zpátečky naklopit spolujezdcovo zrcátko abych viděl na obrubník, dále nastavení v iDrive denního svícení a taky automatické zapínání a vypínání dálkových světel, při zapnutém automatickém svícení.
Oficiálně se má za programování účtovat 8AW (40min) a před tím by se měla ještě udělat diagnostika, zda nejsou na autě nějaké vážnější chyby a za to se obvykle účtuje 6AW (30min). Při programování může ale nastat nějaký problém (klidně může i umřít nějaká jednotka) a potom se to může pěkně prodražit.....fredy píše:copak za to v Renocaru můžou chtít????

To by měl bejt standard, zkus přepnout čudlík na přepínání štelování zrcátek L - Pfredy píše:nejde mě do hlavy, že naklápění zrcátka při couvání je příplatková výbava, vždyt tam už nic nepřidávají, motorek to má...
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Úplně normálně, zařadím zpátečku a sklo pravýho zrcátka se sklopí dolů.P-J píše:A na tuhle blbost si přišel jakVlasta píše:To by měl bejt standard, zkus přepnout čudlík na přepínání štelování zrcátek L - Pfredy píše:nejde mě do hlavy, že naklápění zrcátka při couvání je příplatková výbava, vždyt tam už nic nepřidávají, motorek to má...![]()
Příplatková výbava je přiklápění zrcátek. Sklopení při couvání je standardní funkce, která se aktivuje SSS.P-J píše:Jak jsi přišel na tu blbost, že je to standard![]()
Tak to není. Pokud nemáš zrcátka co mají motorky s pamětí polohohy (ty jsou standartně jenom u sedaček s pamětí), tak se žádné sklápení prostě nekoná.Vlasta píše:Příplatková výbava je přiklápění zrcátek. Sklopení při couvání je standardní funkce, která se aktivuje SSS.P-J píše:Jak jsi přišel na tu blbost, že je to standard![]()
Máme klasická el. zrcátka, potom klasická s funkci přiklopení a nakonec "plně vybavená" příklopna, s pamětí a sklápěcí. A do toho lze jěště přidávat i stmívací.
a změnilo se ti něco na iDrive? myslím nějaké funkce navíc nebo tak.... jde mě třeba o nastavení denního svícení.luky píše:Street Racer má pravdu ja mám sedačky bez paměti a taky se mi při parkingu nenaklápěj uměj se akorad sklopit a odklopit když zamykám a odemykám auto ale musíš při zamykání auta déle podržet bmw na klíči.jinak novej software sem taky dával trvalo to celej den a cena 6tisíc
jinak ta cena je neuvěřitelná...