Zdar,nemátě někdo zkušenosti z PDC na E39 mam ho jenom na zadnim narazníku....a když dám zpátečku tak to jenom píská furt stejnym tonem a asi po cca 10 sekundach to přestane a prostě to nefunguje jak má nemáte pro mě někdo nakou radu??Pojistky ok, zapojeny do jednotky to taky je tak už fakt netušim...diky za odpovědi
Ahoj, já měl to samé, tak jsem sundal zadní nárazník a byly uhnilé kabely k jednomu čidlu, tak jsem je zkrátil a od té doby ok, jinak si je poslechni měli by cvakat a to které neé tak stím něco asi bude,
No ještě mě napadá, že když ti makaj všechny tak třeba jeden může bejt špatnej a měřit jinou vzdálenost a tím vyruší ostatní a to ti řeknou na diagnostice, ale ty kabely skontroluj, protože mě vyměnili čidlo a řekli že to stejně nejde, a když jsem to doma rozdělal tak jsem právě přišel na ty dráty,
Fakt to kludne može byt voda v čidle alebo pokial je zima zamrzle, ja som mal teraz auto vonku čidla v prednom nárazníku boli zamrzlé a pištali ako o život, po odmrznutí fungovali v pohode.
Mne zamrzli tie cidla tiez, ale uz im potom nepomohlo nic. Tie cidla totiz nejdu rozobrat. Menil som vpredu 2x cidlo a teraz vsetko ok. Skus to cvakanie, alebo zohnat dobre cidlo a postupne vymienat aby si zistil co a ako. jo a tie kable tiez, dostava sa tam strasne vela bordelu, moze to zhnit. Jo a pozor, zadne cidla su ine ako predne.
Kua chlapi, na co je nahoře tlačítko hledat? Jste opravdu tak bezohlední k ostatním, kteří si tu práci dají? Tohle je tu řešeno za poslední půlrok aspoň třikrát...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.