Zdarec, no bylo by bezva dát to opět dohromady, protože mě to sere a vůbec nevím co s tím. Něco se spraví a něco posere, je to furt dokola. Na budíkách je všechno v pořádku, nesvítí žádná červená tečka. A nemohl jsem je o nic poprosit, protože vůbec nevím odkud bije, DDE, FL atp.... Stručně řečeno, tomu vůbec nerozumím a jsem odkázanej pouze na odborníky.

Sem z toho takříkajíc mírně vyvalenej

A taky jaksi je nad moje síly chápání, proč to v tom Renocaru nespravili, když to má poruchu. Borec sice říkal, že to bude čidlem na zpátečce, který nemají, že si to mám vyměnit sám, že tam maj 1400,- kč/hod, že by mě to vyšlo dráž než materiál. O tom PDCéčku jsem mu to říkal, že jede pořád a ne jen při zařazení jedničky nebo zpátečky, ve výsledku to zřejmě zapoměl brát v potaz. Ale tím vlastně řekl, že vůbec nepochopili podstatu problému. Zřejmě.

A taky dělají jednu obrovskou chybu v tom, že nekomunikují přímo se zákazníkem. Prostě jsem musel vystoupit z auta mi bylo řečeno a tím to haslo. Úplně stejný jako u Aceru. Tam jsem posílal kompl dvakrát a potřetí jsem na to už raději vysral a wifina mi pořád nejede. Ti čuráci mě vždycky vymazali celej kompl. Tak už všude doporučuji všechno ostatní, jen ne ACER. Prostě chybí komunikace, což je to nejdůležitější na všem. KOMUNIKOVAT.