Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

PROBLÉM ABS e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
bagy
Klubové ID: 3313

#1 Příspěvek od bagy »

Po výměně abs čidla mně začal zlobit kompletně celý systém abs :( Projevuje se to tím,že při běžném brždění se stačí jen dotknout pedálu a začne tlouci,tím následuje po krátké době,že motor začne držet vysoké otáčky a nechtějí spadnout.Přibližně po cca 10-ti vteřinách se rozsvítí kontrolka protiskluzu a abs.Největší problém je i v tom, že někdy abs funguje v pohodě a pak tomu přeskočí a začne se to projevovat. DEJTE NĚKDO RADU,CO JE TO ZA PROBLÉM.DÍÍÍÍK :?: :?: :?: :?: :roll:

Při napojení na pc to hlásí chybu pravého zadního čidla,což je to, co bylo měněné a je v 100%stavu (nové). :? :wink:
Birkoff
Klubové ID: 989

#2 Příspěvek od Birkoff »

Tak už jedině kabeláž nebo konektory. Zkoukni to pořádně. Čidlo je sice nové ale ten zbytek ...
bagy

#3 Příspěvek od bagy »

SLYŠEL JSEM ŽE BY TO MOHLO MÝT NĚCO SPOLEČNÉHO I Z DOBIJENÍM NĚJAKY POKLES
NAPĚTÍ NEBO NĚCO TAKOVÉHO PAK TO PRÝ DĚLÁ NEVÍTE NĚKDO?DÍKKK
:?: :?: 8O 8O
dexter

#4 Příspěvek od dexter »

když ti klesne napětí pod 10v,tak se ti abs vypne.Hned jak se to zvedne nad 10v,tak se opět spustí.
:roll:
bagy

#5 Příspěvek od bagy »

TAK TO JÁ UŽ NEVÍM CO TO JE ZA ZÁVADU :roll: .SERVIS TAKY NEVÍ A PŘÍMO DO BMW SE MĚ TO NECHCE DÁVAT.
PORADTĚ DÁLE BUDU JENOM RÁD :D :D :D .DÍÍÍK
Lubos
Klubové ID: 1564

#6 Příspěvek od Lubos »

Ahoj, promin ale stímhle problémem ti neporadím ale jen tak pro zajímavost mě taky odešlo čidlo a tak jsem šel ke kamaradovy na diagnostiku a on ma BOSCH a tam mi oznámil že to je levé přední, tak jsem dal auto přímo do BMW štím že oděšlo levé čidlo ABS, oni že si pro jistotu udělají diagnostiku sami, tak udělali diagnostiku, jejich ukázala pravé čidlo, vyměnili pravé a je to to v pohodě, jinak čidlo stálo něco okolo 2000 Kč, diagnostika a práce necelých 900 Kč, tak to možná zváž a navštiv origo BMW oni cenu mají převedenou na AW jednotky, na každou práci to mají přesně otipované na čidlo tuším to jsou 4 AW a jednoAW je asi 160kč bez DPH takže by ti měli říct cenu dopředu,
eric
Klubové ID: 788
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od eric »

bagy píše:TAK TO JÁ UŽ NEVÍM CO TO JE ZA ZÁVADU :roll: .SERVIS TAKY NEVÍ A PŘÍMO DO BMW SE MĚ TO NECHCE DÁVAT.
PORADTĚ DÁLE BUDU JENOM RÁD :D :D :D .DÍÍÍK
Dával jsi tam origo,nebo náhradu??Já jsem vyměnil chybné čidlo za neorigo od Febi bilstein,vše v pohodě,ale u kámoše na diagnostice se mu ukázalo v přechodných chybách vadné čidlo,přitom mi nic nesvítí a vše funguje jak má.Vysvětlil mi to tím,že když je na jedný straně jiná značka čidla než na druhý,tak to vysílá trochu na jiný frekvenci či co a ř.j. to vyhodnotí jako chybu,ale jenom tedy přechodnou.Tak záleží,cos tam dal??
bagy

#8 Příspěvek od bagy »

SERVIS TAM DAL NEJAKOU REPLIKU NA MÉ PŘANÍ ALE VŠE BYLO V POHODĚ AŽ PO NĚJAKÉ KRÁTKÉ DOBĚ TOHLE ZAČALO JAK POPISUJI.NA DIAGNOSTICE BOSCH I U KÁMOŠE NA ORIG.DIAGNOSTICE BMW TO UKÁZALO PRAVÉ ZADNÍ ČIDLO.PŘESNĚ JAK POPISUJI SE TO NEUSTALE CHOVÁ A TAK JSEM ZATÍM VYTÁHL POJISTKU ABS A JEZDÍM BEZ TOHO A STÁLE SE TO ŘEŠÍ CO DÁL 8O :roll: :D .RADIT RADIT RADIT DÍÍÍKAS :wink: :(
bagy

#9 Příspěvek od bagy »

TAK AUTO JE U DOKTORA TAK JSEM SÁM ZVĚDAV CO NAJDE ZA NEDOSTATEK.PS.: JIŽ JE TO TAM 4DEN A STÁLE NIC. 8O 8O 8O : :evil:
bagy

#10 Příspěvek od bagy »

TAK PROBLÉM VYŘEŠEN BYLO TO V ŘÍDÍCÍ JEDNOTCE NA VYSTUPU NA PRAVE ZADNÍ KOLO. :D :D :D :P :P :P
Odpovědět