Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e34 525 tds NEJEDE !

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
pivo-tacek

#1 Příspěvek od pivo-tacek »

Ahoj všem!
Mám problém s TDSem. Vyměnil jsem spínací skřínku i s lkíčkem a imobiliserem a na palubce mi to nypsalo CODE a nedělá to vůbec nic.Na budíkách se rozsvítí kontrolky , které normálně zhasnou až na dobíjení a mazání.Po chvilce začne problikávat vstřik a auto nic nedělá !starej klíček jsem ztratil , proto ta výměna! Neví někdo co s tim?
tds

#2 Příspěvek od tds »

nakódovat nový immo.viz-BMW servis.nebo si nech udělat novej klíč.(dělá se to dle VINu)ve finále tě to vyjde levněji.
pivo-tacek

#3 Příspěvek od pivo-tacek »

Myslíš klíček k té nové spínačce? Tu starou jsem při vyndavání zničil. Nestačilo by nakodovat te klíček co mám ted? A umí to někdo jinej než BMW servis ?
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od lenoch »

pivo-tacek píše:Ahoj všem!
Mám problém s TDSem. Vyměnil jsem spínací skřínku i s lkíčkem a imobiliserem a na palubce mi to nypsalo CODE a nedělá to vůbec nic.Na budíkách se rozsvítí kontrolky , které normálně zhasnou až na dobíjení a mazání.Po chvilce začne problikávat vstřik a auto nic nedělá !starej klíček jsem ztratil , proto ta výměna! Neví někdo co s tim?

Asi budeš mít TDS novější - r.v. 94 a výš. Nevím co ti to na palubce mohlo napsat - snad na velkym BC ne? nebo máš e39... ale laicky řečeno řídící jednotka motoru má v sobě kód, kterej se musí shodovat s kódem klíče... a to je tvůj problém... takže jak psali kluci... zajet do BMW a buď nechat udělat novej klíč nebo překodovat. (klíč se musí vyrobit - tj podle tvého nového ti mohou udělat zoubky a dle VIN ti dají správný kod)
pivo-tacek

#5 Příspěvek od pivo-tacek »

Jo.Je to rok 1/95. Dneska jsem sehnal firmu, která mi nakoduje novy čip do klíčku a po vložení by to prej mělo fungovat. Pojedu tam po neděli tak uvidíme. Jo a to CODE mi to píše na budíkách místo kilometrů. Jinak díky za rady. :)
troutny

#6 Příspěvek od troutny »

Já teda tomu moc nerozumím,jestli je více typů klíčů u vozů E34 s EWS,ale mně to tenkrát známý elektrikář udělal tak,že tu klíčenku(držáček) rozloup ten čip vyndal a přendal do toho jiného klíče ze kterého ten čip jen vyndal.O žádným kodování nic neříkal,prostě to jen přehodil ten centimetrový váleček.
tds

#7 Příspěvek od tds »

jojo to můžeš udělat pokud měniš klíček ale pokud vyměníš tu ´´čtečku tak ji musíš sesynchronizovat s ŘJ.promiň ale mylím že jsi to dodrbal stačilo si nechat udělat klíč a měl jsi klid.teďka musíš synchronizovat EWS a klíč už ti podle VINu nikdo nikdy neudělá.
troutny

#8 Příspěvek od troutny »

Tak to tedy moc nechápu proč vyndaval tu anténu(kroužek kolem spínací skřínky) když ,co jsem měl možnost vidět, se samotná spínací skřínka vyndavá tak snadno i bez klíče.
Odpovědět