Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

poradte 2,5tds

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od lenoch »

lukas1000 píše:nemeril jsem to.schodil jsem viko ventilu a vzal jsem za nej.ma hodne velkej provis.pak jsem pootacek klikovkou a byla tam docela znatelna prodleva,nez se pootocila vacka.
No tak to by chtělo vyměnit... já na jednom motoru měl uplně rozpadlý články na řetězu, že sem se divil, že se to nepotkalo... podle mě budeš kupovat oba řetězy + dolní napínák - ten bude sjetej na hliník. Ty horní většinou drží... cena do 3tisíc za vše...
lukas1000

#22 Příspěvek od lukas1000 »

lenoch píše:
lukas1000 píše:nemeril jsem to.schodil jsem viko ventilu a vzal jsem za nej.ma hodne velkej provis.pak jsem pootacek klikovkou a byla tam docela znatelna prodleva,nez se pootocila vacka.
No tak to by chtělo vyměnit... já na jednom motoru měl uplně rozpadlý články na řetězu, že sem se divil, že se to nepotkalo... podle mě budeš kupovat oba řetězy + dolní napínák - ten bude sjetej na hliník. Ty horní většinou drží... cena do 3tisíc za vše...
diky
mantrabeach
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od mantrabeach »

lenoch píše:
Já měl úplně ten samý problém.Když řetěz najížděl na kolo tak to dělalo hrozný zvuky,jako by tam něco dřelo.Kamarád mi to rozebral a v těch spojích článků to bylo volný.a taky kola se drolily tak se musely koupit všechny nový.problém u tohodle motoru je to spojení prsou a hlavy.my jsme nechali hlavu na motoru a bohužel to začalo týct pod těsněním takže se muselo kupovat nový a hlava musela dolů.celková oprava mě vyšla na 27t. :roll: a to byly komplet rozvody s kolama,vodícíma lištama,těsněmím na co bylo potřeba a další a další věci.ale teď je to úplně jinej zvuk motoru a šlape jak hodinky :D
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od lenoch »

mantrabeach píše:
lenoch píše:
Já měl úplně ten samý problém.Když řetěz najížděl na kolo tak to dělalo hrozný zvuky,jako by tam něco dřelo.Kamarád mi to rozebral a v těch spojích článků to bylo volný.a taky kola se drolily tak se musely koupit všechny nový.problém u tohodle motoru je to spojení prsou a hlavy.my jsme nechali hlavu na motoru a bohužel to začalo týct pod těsněním takže se muselo kupovat nový a hlava musela dolů.celková oprava mě vyšla na 27t. :roll: a to byly komplet rozvody s kolama,vodícíma lištama,těsněmím na co bylo potřeba a další a další věci.ale teď je to úplně jinej zvuk motoru a šlape jak hodinky :D
Tak to je darda.... to jste si ale nechali někde dělat?? 27tis je fakt dost... jo ten spoj mezi blokem a hlavou problém je... mechanik mi říkal - máznout to motorovým silikonem a nešetřit... Já to udělal a dobrý.. Myslím ale, že tenhle motor si prostě pěkný zacházení zaslouží, protože mě se strašně moc líbí... jak esteticky, tak finkčním provedením... to byl i důvod koupě auta...:)) Ale já sem motorovej magor...
mantrabeach
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od mantrabeach »

[/quote]Tak to je darda.... to jste si ale nechali někde dělat?? 27tis je fakt dost... jo ten spoj mezi blokem a hlavou problém je... mechanik mi říkal - máznout to motorovým silikonem a nešetřit... Já to udělal a dobrý.. Myslím ale, že tenhle motor si prostě pěkný zacházení zaslouží, protože mě se strašně moc líbí... jak esteticky, tak finkčním provedením... to byl i důvod koupě auta...:)) Ale já sem motorovej magor...[/quote]

no za práci bylo 11500 Kč a to ostatní za díly.dělalo se taky uložení motoru,nějakej matroš pomocnej,ono se to nezdá.myslím si že v bmw servisu bych se nedoplatil.tohle byla pohoda.práce na tom byla asi 57 hodin.teď se k tomu autu budu chovat opatrně,minulej majitel na to asi kašlal.Taky se mi ten motor hrozně líbí.a ten zvuk :lol:
Odpovědět