No tak to by chtělo vyměnit... já na jednom motoru měl uplně rozpadlý články na řetězu, že sem se divil, že se to nepotkalo... podle mě budeš kupovat oba řetězy + dolní napínák - ten bude sjetej na hliník. Ty horní většinou drží... cena do 3tisíc za vše...lukas1000 píše:nemeril jsem to.schodil jsem viko ventilu a vzal jsem za nej.ma hodne velkej provis.pak jsem pootacek klikovkou a byla tam docela znatelna prodleva,nez se pootocila vacka.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
poradte 2,5tds
dikylenoch píše:No tak to by chtělo vyměnit... já na jednom motoru měl uplně rozpadlý články na řetězu, že sem se divil, že se to nepotkalo... podle mě budeš kupovat oba řetězy + dolní napínák - ten bude sjetej na hliník. Ty horní většinou drží... cena do 3tisíc za vše...lukas1000 píše:nemeril jsem to.schodil jsem viko ventilu a vzal jsem za nej.ma hodne velkej provis.pak jsem pootacek klikovkou a byla tam docela znatelna prodleva,nez se pootocila vacka.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já měl úplně ten samý problém.Když řetěz najížděl na kolo tak to dělalo hrozný zvuky,jako by tam něco dřelo.Kamarád mi to rozebral a v těch spojích článků to bylo volný.a taky kola se drolily tak se musely koupit všechny nový.problém u tohodle motoru je to spojení prsou a hlavy.my jsme nechali hlavu na motoru a bohužel to začalo týct pod těsněním takže se muselo kupovat nový a hlava musela dolů.celková oprava mě vyšla na 27t.lenoch píše:No tak to by chtělo vyměnit... já na jednom motoru měl uplně rozpadlý články na řetězu, že sem se divil, že se to nepotkalo... podle mě budeš kupovat oba řetězy + dolní napínák - ten bude sjetej na hliník. Ty horní většinou drží... cena do 3tisíc za vše...lukas1000 píše:nemeril jsem to.schodil jsem viko ventilu a vzal jsem za nej.ma hodne velkej provis.pak jsem pootacek klikovkou a byla tam docela znatelna prodleva,nez se pootocila vacka.

Tak to je darda.... to jste si ale nechali někde dělat?? 27tis je fakt dost... jo ten spoj mezi blokem a hlavou problém je... mechanik mi říkal - máznout to motorovým silikonem a nešetřit... Já to udělal a dobrý.. Myslím ale, že tenhle motor si prostě pěkný zacházení zaslouží, protože mě se strašně moc líbí... jak esteticky, tak finkčním provedením... to byl i důvod koupě auta...mantrabeach píše:Já měl úplně ten samý problém.Když řetěz najížděl na kolo tak to dělalo hrozný zvuky,jako by tam něco dřelo.Kamarád mi to rozebral a v těch spojích článků to bylo volný.a taky kola se drolily tak se musely koupit všechny nový.problém u tohodle motoru je to spojení prsou a hlavy.my jsme nechali hlavu na motoru a bohužel to začalo týct pod těsněním takže se muselo kupovat nový a hlava musela dolů.celková oprava mě vyšla na 27t.lenoch píše:No tak to by chtělo vyměnit... já na jednom motoru měl uplně rozpadlý články na řetězu, že sem se divil, že se to nepotkalo... podle mě budeš kupovat oba řetězy + dolní napínák - ten bude sjetej na hliník. Ty horní většinou drží... cena do 3tisíc za vše...lukas1000 píše:nemeril jsem to.schodil jsem viko ventilu a vzal jsem za nej.ma hodne velkej provis.pak jsem pootacek klikovkou a byla tam docela znatelna prodleva,nez se pootocila vacka.a to byly komplet rozvody s kolama,vodícíma lištama,těsněmím na co bylo potřeba a další a další věci.ale teď je to úplně jinej zvuk motoru a šlape jak hodinky

-
- Kontaktovat uživatele:
[/quote]Tak to je darda.... to jste si ale nechali někde dělat?? 27tis je fakt dost... jo ten spoj mezi blokem a hlavou problém je... mechanik mi říkal - máznout to motorovým silikonem a nešetřit... Já to udělal a dobrý.. Myslím ale, že tenhle motor si prostě pěkný zacházení zaslouží, protože mě se strašně moc líbí... jak esteticky, tak finkčním provedením... to byl i důvod koupě auta...
) Ale já sem motorovej magor...[/quote]
no za práci bylo 11500 Kč a to ostatní za díly.dělalo se taky uložení motoru,nějakej matroš pomocnej,ono se to nezdá.myslím si že v bmw servisu bych se nedoplatil.tohle byla pohoda.práce na tom byla asi 57 hodin.teď se k tomu autu budu chovat opatrně,minulej majitel na to asi kašlal.Taky se mi ten motor hrozně líbí.a ten zvuk

no za práci bylo 11500 Kč a to ostatní za díly.dělalo se taky uložení motoru,nějakej matroš pomocnej,ono se to nezdá.myslím si že v bmw servisu bych se nedoplatil.tohle byla pohoda.práce na tom byla asi 57 hodin.teď se k tomu autu budu chovat opatrně,minulej majitel na to asi kašlal.Taky se mi ten motor hrozně líbí.a ten zvuk