ahoj.mam nerv! ide oto ze som dnes bol na diagnostike a ten primeros mi nic neukazal.problem je tento: na budikoch mi neukazuje teplotu motora.rucicka sa pohne iba o 1mm po zapnuti kluca/nastartovani.vsetky 3 cidla teplej vody som vymenil,budiky su na 100% ok. carsoft ukazal ze chyba tam neni.hosi nestretli ste sa s tymto nahodou?alebo nejaka rada?
budiky su skusane na inom voze, idu na 100%, cidla som meral multimetrom..funguju na 100% tiez. vsetko podla navodu,podla ohmovej hodnoty.ktora ma klesat/stupat podla teploty okolneho prostredia v ktorom cidlo je. kamarat mi poradil ze mam odmerat konektor, malo by tam byt 5V napatie.to je strasne zahadna vada. idem merat, ale zas sanie dole .ps dik za rady.. keby niekdo este nieco vedel, prosim poradte
je to 525 tds... myslis ten konektor do BC, cez ktory sa resetuje oil inspection? to schema myslim mam doma v knizce "jak nato?" jdu loustit diky za radu, to ma inak nenapadlo
tak som vycistil konektory do RJ a nic.vsade som najebal kybel kontoxu a nic.uz mi s toho je..., kable som este nemeral,ani sa to asi nebude dat, lebo by som musel rozobrat pol auta.keby ste mi dali tip ci v tych inkriminovanych kabloch ma byt tych 5V , tak sa do toho pustim.este merat si to trufnem,najdeny zly kabel by som ujebal a natiahol novy.
¨tak uz som sa aj vratil do domu.test je popici budiky makaju na 100%.takze zajtra na zahrade budem merat a merat. dakujem za tipy/rady, velmi pomohli.
vilejs píše:je to 525 tds... myslis ten konektor do BC, cez ktory sa resetuje oil inspection? to schema myslim mam doma v knizce "jak nato?" jdu loustit diky za radu, to ma inak nenapadlo
ne, myslim konektor pres kterej je pripojena elektrika motoru - do něj vede ten káblík od čidla a z něj na druhou stranu vede do přístrojovky
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
jo ja jsem vsechno vycistil tym kontoxem.oba krabice abs aj rj.aj tie 3 velke konektory pre externe pripojenie snimacich zariadeni.proste vsetko.zajtra dam vediez ako som dopadol, kde bola ta chyba." ak ju najdem ovsem"
tak uz som doma.od rana som sa s tym trtkal a vysledok je naprd furt to nejde.neukazuje ani hovno.vsetky snimace zmerane,kable zmerane.budiky zmerane.konektorove kable budikov zmerane.a ani picu z ryzu dokonca som prestriekal kontaky aj co su pod volantom.no proste vsetky co som nasiel a nic.dam si teraz nieco pod zub a idem pokracovat..ach..
jeeej a inak neda sa mi urobit oil inspection kablikom.predtym to islo v pohode,a teraz nie.uz som to asi 10krat skusal a zelene policka nesvietia.to bude asi nieco s tym spojene..