Tím pádem nejde ani PDC. Pořád tuhle závadu řeším, mohl by mi prosím někdo poradit který konektor je pro zpátečku? A pokud možno i jak má fungovat. Co sem já našel tak by to měl být GRVI(nejspíš zeleno-fialový) jako signál a BR(hnědý) na kostru. Takže když ručně propojím GRVI na kostru měly by se rožnout světla zpátečky. Ale problém je že jsem žádný GRVI drát u panelu automatu nenašel. Nafotil sem nějaké obrázky, tak který? 1,2,3,4? a na druhém je jakýsi mikrospínač který mi ovšem v žádné poloze nespíná. K čemu je?
[quote="mychal"]Tím pádem nejde ani PDC. Pořád tuhle závadu řeším, mohl by mi prosím někdo poradit který konektor je pro zpátečku? A pokud možno i jak má fungovat. Co sem já našel tak by to měl být GRVI(nejspíš zeleno-fialový) jako signál a BR(hnědý) na kostru. Takže když ručně propojím GRVI na kostru měly by se rožnout světla zpátečky. Ale problém je že jsem žádný GRVI drát u panelu automatu nenašel. Nafotil sem nějaké obrázky, tak který? 1,2,3,4? a na druhém je jakýsi mikrospínač který mi ovšem v žádné poloze nespíná. K čemu je?
Muže to být také grau-violett viz.obr 1. nebo? zelená je podle me gn
mychal píše:Tím pádem nejde ani PDC. Pořád tuhle závadu řeším, mohl by mi prosím někdo poradit který konektor je pro zpátečku? A pokud možno i jak má fungovat. Co sem já našel tak by to měl být GRVI(nejspíš zeleno-fialový) jako signál a BR(hnědý) na kostru. Takže když ručně propojím GRVI na kostru měly by se rožnout světla zpátečky. Ale problém je že jsem žádný GRVI drát u panelu automatu nenašel. Nafotil sem nějaké obrázky, tak který? 1,2,3,4? a na druhém je jakýsi mikrospínač který mi ovšem v žádné poloze nespíná. K čemu je?
Muže to být také grau-violett viz.obr 1. nebo? zelená je podle me gn
Ahoj, chtel jsem se zeptat jaks to tehdy vyresil. Mam ten samej problem a jeste k tomu mi nesviti na budikach jakej mam na automatu zarazenej stupen, mohlo by to nejak souviset.