Minulej tejden v nejteplejším dni v roce

jsem si koupil dalšího bavoráčka.prozměnu E34 2.4TD,jen tak pro radost.Člověk kterej ho prodával o něm básnil kolik je tam novejch věcí jak mi nechal plnou nádrž (fakt byla tekla ven a to jsem nabral jen za 200) a že snim krásně jezdil atd....Standartní kecy a k věci.kromě toho že opravy mastil nějaký totální nýmand

a z elektriky sem vystříhal asi kilo mědí aby zase fungovalo jak má, mě dostala jedna věc.sem tam mě prostě kyxlo!Myslel jsem že se z toho PO....!Zásedně když s něčím jezdím je stroj v 99% stavu.Po všech možných zásazích,páč diagnostika je k ničemu,člověk prostě musí vědět kam šáhnout u takovýho krámu,jsem přišel na to že je problém v nádrži.Ale proč když je plná nafty 80L a čerpadlo tlačí?!Že by se jen někdy seklo?No proto že původní majitel v ní pašoval ňáký věcičky!!!Hodně jsem se divil když jsem odšrouboval plech v kufru a pod ním místo matice koberec a kartony!Nevěřil jsem vlastním očím!

Vážně jsem si chvíli myslel , ani nevím jen jsem čuměl!nádrž byla na osm litrů zavařená z pravý strany a pod rezervou byl krásnej prostor o objemu 70L.Nic takovýho jsem ještě neviděl,jako že jsem toho viděl hodně.V pondělí se za klučinou stavím na návštěvu probrat dodatek kupní smlouvy.Nemít víc kusů BMW,tak se z tý krysy PO....Dneska je zase v dobrý kondici.Ještě že je mám kluky bavorácký tak rád. :pivo2: Rada na závěr zní :nevěřte vždy budíkům ,třeba nemáte nádrž!