Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

What a fu.. to snad ne?!

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
bavor3568

#1 Příspěvek od bavor3568 »

Minulej tejden v nejteplejším dni v roce :D jsem si koupil dalšího bavoráčka.prozměnu E34 2.4TD,jen tak pro radost.Člověk kterej ho prodával o něm básnil kolik je tam novejch věcí jak mi nechal plnou nádrž (fakt byla tekla ven a to jsem nabral jen za 200) a že snim krásně jezdil atd....Standartní kecy a k věci.kromě toho že opravy mastil nějaký totální nýmand :roll: a z elektriky sem vystříhal asi kilo mědí aby zase fungovalo jak má, mě dostala jedna věc.sem tam mě prostě kyxlo!Myslel jsem že se z toho PO....!Zásedně když s něčím jezdím je stroj v 99% stavu.Po všech možných zásazích,páč diagnostika je k ničemu,člověk prostě musí vědět kam šáhnout u takovýho krámu,jsem přišel na to že je problém v nádrži.Ale proč když je plná nafty 80L a čerpadlo tlačí?!Že by se jen někdy seklo?No proto že původní majitel v ní pašoval ňáký věcičky!!!Hodně jsem se divil když jsem odšrouboval plech v kufru a pod ním místo matice koberec a kartony!Nevěřil jsem vlastním očím! 8O Vážně jsem si chvíli myslel , ani nevím jen jsem čuměl!nádrž byla na osm litrů zavařená z pravý strany a pod rezervou byl krásnej prostor o objemu 70L.Nic takovýho jsem ještě neviděl,jako že jsem toho viděl hodně.V pondělí se za klučinou stavím na návštěvu probrat dodatek kupní smlouvy.Nemít víc kusů BMW,tak se z tý krysy PO....Dneska je zase v dobrý kondici.Ještě že je mám kluky bavorácký tak rád. :pivo2: Rada na závěr zní :nevěřte vždy budíkům ,třeba nemáte nádrž!
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Hyri »

odfot to ...
bavor3568

#3 Příspěvek od bavor3568 »

Pravda mně nenapadlo to zdokumentovat....Ale něco vymyslím , jen pro představu udělám pár fotek...Večer je snad přidám.
Tashiro

#4 Příspěvek od Tashiro »

Si děláš PRDEL ne???

Bych s tim šel na policajty, někde tě zastaví kouknou na VIN a pudeš hned do basy, za pašování drog. Co myslíš že v tom asi vozil????
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Demostenes »

Byt tebou, tak se toho zbavim. Jestli se v tom neco pasovalo, tak to bude "nacichle" drogama jeste pekne dlouho. Tohle se jednou stalo znamemu, jel sluzebakem pres hranice, namatkove ho zastavili, nejak se jim auto nezdalo, tak ho zadrzeli, auto snad cele rozebrali, jeho svlikli do naha, otestovali mu i anal.....V aute nic nenasli, ale asi tam pes neco ucitil. A jeho to stalo den.
sominek
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od sominek »

tak to je dobrej mazec... ale jak říkají kluci, vrať to dokud můžeš - smrdí to nějakým průserem... E34 v ropě se prodává fůra
Whizkyn
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Whizkyn »

Až tak bych to nehrotil, vyměn nádrž a je to. načíchlý to nebude, protože kdyby to bylo načichlý, tak to auto je už dávno u cajtů, protože by ho na hranicích chytli :lol: . Nezbyl tam nějakej ten pytlíček??? :lol: 8O :lol:
Tashiro

#8 Příspěvek od Tashiro »

Whizkyn píše:Až tak bych to nehrotil, vyměn nádrž a je to. načíchlý to nebude, protože kdyby to bylo načichlý, tak to auto je už dávno u cajtů, protože by ho na hranicích chytli :lol: . Nezbyl tam nějakej ten pytlíček??? :lol: 8O :lol:

Jestli je nádrž, tak je velká pravděpodobnost, že bude i jiné místo .... to auto bylo evidentně použito pro trestnou činnost, ZBAVIT SE HO!!!!!
Whizkyn
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Whizkyn »

tak pro klid duše bych ho asi zkusil vrátit, ale nemyslím si že by z toho měl bejt problém. Majitel je na svobodě a auto taky není zabavený. Nebo se sním párkrát otoč do Amstru a bude na novou M5tku 8) :lol:
bavor3568

#10 Příspěvek od bavor3568 »

Mno mám to nafocený , akorát ještě nevím jak přidat fotky . pořeším to přes kriminálku a uvidíme jak příběh dopadne . Neměl jsem čas se k tomu dostat , tak snad zítra . Co se týče auta hrotit to nebudu a přinejhorším půjde na díly . Takže další poznatky tomorrow!
bavor3568

#11 Příspěvek od bavor3568 »

Whizkyn píše:Až tak bych to nehrotil, vyměn nádrž a je to. načíchlý to nebude, protože kdyby to bylo načichlý, tak to auto je už dávno u cajtů, protože by ho na hranicích chytli :lol: . Nezbyl tam nějakej ten pytlíček??? :lol: 8O :lol:

HH....kucííííí , nebylo tam vůbec nic.A dle stavu té plechové nádrže se s tím jezdilo počítám min 5let zpátky. Nejvíc mne mrzí že tam nebyla žádná památka . strašně rád bych si to dal zarámovat.
Maxiczech

#12 Příspěvek od Maxiczech »

Tohle je hustec. :roll: Ani to nebudu komentovat. Přestaň to blejt na net a pokus se domluvit s tím týpkem, co ti to prodal, aby jste se srovnali. Nijak bych do toho nevrtal a na kriminálku bych se vysral. Ta tě potom doma hlídat nebude!!!
Jinak je mi hodně záhadou, že by tohle někdo jezdil v BMW! Píčovina. A kolik asi ujeli na 8 litrů? Lehce zhovadilost!
Strosek

#13 Příspěvek od Strosek »

Vyjímečně souhlas s Maxiczechem a navíc - dycky jsem myslel, že e34 měly nádrže už plastový, ne plechový. Příjde mi to celkově hodně přitažený za vlasy, ale jinak zajimavý. :roll: :o
fafejta

#14 Příspěvek od fafejta »

xx
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Hyri »

foto matere
Maxiczech

#16 Příspěvek od Maxiczech »

Na foto se laskavě vyser a nic už sem neblej!!!
vilejs

#17 Příspěvek od vilejs »

kde je ta fotka do pice?
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Hyri »

cakam tu jak kokot ... a nekdo tu bleje ze neposilaj nic :D :D :D
Helldiver

#19 Příspěvek od Helldiver »

fajfeta: vsetky E34 urcite nie... minimalne vsetky M5 (3.6 aj 3.8) mali kovovu nadrz a tusim aj nejake skorsie 535i a 530i...
Tashiro

#20 Příspěvek od Tashiro »

Maxiczech píše:Na foto se laskavě vyser a nic už sem neblej!!!

To auto si mu prodal ty nebo co????
Odpovědět