Pokud byl dotaz na mě,tak jakousi diagnostiku chlapík dělal,ale nevypadal moc přesvědčivě. Ale ten snímač vačky to ukázalo.
Snímač vytáhl,ale protože mu poslali jiný tip,tak tam vrátil ten
můj zpět a auto jelo asi den jak má.
teď auto opět škube(při dprudkém sešlápnutí v nižších otáčkách).
Jak kdyby to akcelerovalo bez účasti některého válce,
ale pak se to srovná. A párkrát mi to při dorždování na neutrál
chcíplo.
zná někdo někoho fundovanýho.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Trhanie pri zrychlovani-pomozte prosim
-
- Kontaktovat uživatele:
milan77 píše:Pokud byl dotaz na mě,tak jakousi diagnostiku chlapík dělal,ale nevypadal moc přesvědčivě. Ale ten snímač vačky to ukázalo.
Snímač vytáhl,ale protože mu poslali jiný tip,tak tam vrátil ten
můj zpět a auto jelo asi den jak má.
teď auto opět škube(při dprudkém sešlápnutí v nižších otáčkách).
Jak kdyby to akcelerovalo bez účasti některého válce,
ale pak se to srovná. A párkrát mi to při dorždování na neutrál
chcíplo.
zná někdo někoho fundovanýho.
To chcípání při dobržďo vání mě dělala E34 525i 24V taky...Bylo to špatným benzínem-binec a voda v nádrži...
milan77:
uz si to vyresil? hele me auto delalo naprosto to stejny,dojel sem benzin do mrte a vymenil palivovej filtr,tri mesice klid, dneska sem vzal plnou na omw a opet ten samej problem, pri prudkym pridani plynu cuka,obcas chce zhebnout na neutralu kdyz auto stoji, takze sem tam nalil takou sracicku vod sonaxu na vodu v benzine a musim to nak dojezdit,sem zvedavej,esli mi to zas nejak zkurvi auto
uz si to vyresil? hele me auto delalo naprosto to stejny,dojel sem benzin do mrte a vymenil palivovej filtr,tri mesice klid, dneska sem vzal plnou na omw a opet ten samej problem, pri prudkym pridani plynu cuka,obcas chce zhebnout na neutralu kdyz auto stoji, takze sem tam nalil takou sracicku vod sonaxu na vodu v benzine a musim to nak dojezdit,sem zvedavej,esli mi to zas nejak zkurvi auto
zool:
vzřešeno nemám. V servisu mi borec nalil jakousi pixlu se žlutou vodou za 400,-(na pročištění trzsek atd.). Měl jsem tam čtvrt nádrže ,naráz jsem to vyjel a nepomohlo.
Špatným benzínem to asi nebude,protože mi to cuká i na LPG(možná trošku míň). Filtrz mám nový.
Vyměním ten snímač polohy vačky a dám vědět.
Jak zaměním na klávesnici NTB písmena Y a Z ??? Jsem opravdu jen uživatel,dík.
vzřešeno nemám. V servisu mi borec nalil jakousi pixlu se žlutou vodou za 400,-(na pročištění trzsek atd.). Měl jsem tam čtvrt nádrže ,naráz jsem to vyjel a nepomohlo.
Špatným benzínem to asi nebude,protože mi to cuká i na LPG(možná trošku míň). Filtrz mám nový.
Vyměním ten snímač polohy vačky a dám vědět.
Jak zaměním na klávesnici NTB písmena Y a Z ??? Jsem opravdu jen uživatel,dík.