Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dielenska prirucka na 525TD
Kde ti to čerpadlo teče? Ono se nemusí vlastně ani vyndavat pro to přetěsnění....peti11 píše:Potrebujem pomoc neviete niekto kdebysom vedel zohnat prirucku na 525td chcem vymenit vstrekovacie cerpadlo lebo mi tecie ale neviem jak nato co treba zaistit a kde? prosimvas kto ma stym uz skusenost poradimi dakujem.
lenoch píše:Kde ti to čerpadlo teče? Ono se nemusí vlastně ani vyndavat pro to přetěsnění....peti11 píše:Potrebujem pomoc neviete niekto kdebysom vedel zohnat prirucku na 525td chcem vymenit vstrekovacie cerpadlo lebo mi tecie ale neviem jak nato co treba zaistit a kde? prosimvas kto ma stym uz skusenost poradimi dakujem.
Nakonci mi to tece kde jedu trubky na trisky.
Jako v tý převlečný matici, která stahuje trubičku vedoucí ke vstřiku k vyustění čerpadla?? To by chtělo namalovat... to by se dalo dost jednoduše možná i zadělat...peti11 píše:Nakonci mi to tece kde jedu trubky na trisky.lenoch píše:Kde ti to čerpadlo teče? Ono se nemusí vlastně ani vyndavat pro to přetěsnění....peti11 píše:Potrebujem pomoc neviete niekto kdebysom vedel zohnat prirucku na 525td chcem vymenit vstrekovacie cerpadlo lebo mi tecie ale neviem jak nato co treba zaistit a kde? prosimvas kto ma stym uz skusenost poradimi dakujem.