Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Dielenska prirucka na 525TD

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
peti11
Klubové ID: 1524

#1 Příspěvek od peti11 »

Potrebujem pomoc neviete niekto kdebysom vedel zohnat prirucku na 525td chcem vymenit vstrekovacie cerpadlo lebo mi tecie ale neviem jak nato co treba zaistit a kde? prosimvas kto ma stym uz skusenost poradimi dakujem.
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od lenoch »

peti11 píše:Potrebujem pomoc neviete niekto kdebysom vedel zohnat prirucku na 525td chcem vymenit vstrekovacie cerpadlo lebo mi tecie ale neviem jak nato co treba zaistit a kde? prosimvas kto ma stym uz skusenost poradimi dakujem.
Kde ti to čerpadlo teče? Ono se nemusí vlastně ani vyndavat pro to přetěsnění....
peti11
Klubové ID: 1524

#3 Příspěvek od peti11 »

lenoch píše:
peti11 píše:Potrebujem pomoc neviete niekto kdebysom vedel zohnat prirucku na 525td chcem vymenit vstrekovacie cerpadlo lebo mi tecie ale neviem jak nato co treba zaistit a kde? prosimvas kto ma stym uz skusenost poradimi dakujem.
Kde ti to čerpadlo teče? Ono se nemusí vlastně ani vyndavat pro to přetěsnění....

Nakonci mi to tece kde jedu trubky na trisky.
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od lenoch »

peti11 píše:
lenoch píše:
Nakonci mi to tece kde jedu trubky na trisky.
Jako v tý převlečný matici, která stahuje trubičku vedoucí ke vstřiku k vyustění čerpadla?? To by chtělo namalovat... to by se dalo dost jednoduše možná i zadělat...
Odpovědět