Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vymena vod. pumpy E34
Chalan zrejme pod "plastovym kolem" rozumie vrtulu visky a pod ocelovym samotnu visku, visku normalne odsrobujes 32kou klucom, akurat bacha, ma opacny zavit
- aby sa pocas behu motora neuvolnovala, ale zatahovala. Neviem aky mas motor, na mojej M30 535i, ide vodna pumpa krasne povolit po obvode a nemusis ju ani nijak odtlacat, alebo vytahovat (bolest M20 a M50 motorov, tam je porod dostat vodnu pumpu von), sama hned povoli po uvolneni srobov. Inac preco nie vymenit lozisko v pumpe? nove stoji origo v bmw par stokorun a je to to jedine co sa na tej pumpe moze opotrebovat (pokial ma kovou vrtulku), ja tiez vymenit asi iba lozisko.

pár stokorun? vždyt pumpa na e34 u nás stojí cca 800,- to ti stojí za to se s tím srát s kdovíjakým výsledkem?potom ti začné téct kvůli špatným ucpávkám a nakonec ti uletí vrtulka z důvodu odlisování a znovu lisování.
Z mé strany nikdy!navíc když tam naliješ antifreez za 1000,-Kč a potom ho vylívat atd atd.koupím pumpu vyměním a mám klid.navíc pochybuju že někdo měnil pumpu vícekrát za působení jeho vozu u něj.
Z mé strany nikdy!navíc když tam naliješ antifreez za 1000,-Kč a potom ho vylívat atd atd.koupím pumpu vyměním a mám klid.navíc pochybuju že někdo měnil pumpu vícekrát za působení jeho vozu u něj.
Uplně s tebou souhlasím.Tady se kolikrát řešej věci to nechápu.tds píše:pár stokorun? vždyt pumpa na e34 u nás stojí cca 800,- to ti stojí za to se s tím srát s kdovíjakým výsledkem?potom ti začné téct kvůli špatným ucpávkám a nakonec ti uletí vrtulka z důvodu odlisování a znovu lisování.