Při vypnutém klíčku a vypnutých světlech probliknu páčkou dálkových světel (jako když při jízdě na někoho blikám ) a v tom se mi rosvítí xenony a všechny ostatní světla (kromě dálkových)... Pořád svítí, do té doby než vypnu hlavním kulatým vypínačem ((stylem pootočení do první polohy (obrysovek) a z pět)). Potom vše zhasne. Pokud mám zapnutý klíček tak vše funguje jak má ale tohle mě znervózňuje.
Zkusil jsem kompletně odpojit přední světla ale bylo to beze změny.
Nevíte někdo co s tím?? Popřípadě jestli to taky někomu z vás nedělá???
Díky za rady
videl sem ve videonavodu to co popisujes a vysvetlovali to tim ze je to proto aby si videl na cestu kdyz odchazis od auta melo by to tak po 40 sekundach zhasnout aspon tak to tam ten chlapek ukazuje byl to navod na 7er e38 rv99
asi to bude stejny http://www.youtube.com/watch?v=fIxgb3bCrcc
takze to neni problem ale vybava
kluci znáte ještě nějaké podobné vychytávky? Ja sem přišel na to,že když držím na dálce delší dobu otvírani kufru,tak mi začnou blikat výstražné.To je dobrej omrd,když někdo hubuje,že stojím na zákazu bez výstražných. Z dálky to zapnu a řeknu že blikám.
Existuje nějáký seznam těchto vychytávek,protože v manuálu taky všechno není.Taky jsem ty vychytávky zjištoval náhodou,ale určitě jsou nějaký o kterých ještě nevím.Tu funkci světel ,,odchod domů" jsem zjistil taky náhodou.