Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kolik vám ukazuje spotřeboměr u 525TDS?
Ahojte. Rád bych si porovnal, jak mi kecá ukazatel okamžité spotřeby na e34 525TDS - ten v palubovce pod otáčkoměrem. Při vyřazení a volnoběžných otáčkách když jedu 40km/h to ukazuje 5l/100km a při 80km/h to vokazuje 2l/100km. Máte to také takové? Trošku sem hýbal s hlavou čerpadla a díky tomu to rozšteloval... 

Tak to je v prdeli - žere to tedy jak prokoplý:/fafejta píše:Mně to ukazuje stejně,vždy se to vztahuje k té rychlosti.Máš to dobrý

Tak za broučky se omlouvám:) Sem takovej vrták...fafejta píše:No myslím jen z toho serva,i když logicky by to z toho peizoeletrickýho snímače na řídící trysce taky mohlo jít.Muselo by se to zkusit to projet s odpojenym a co pak bude spotřeboměr ukazovat.Akorád to musíš ustartovat(cca 10 vteřin) a taky to trochu houpe na volnoběh.Jsi mi zas nasadil broučka
-
- Klubové ID: 1487
- Kontaktovat uživatele:
To né,to se neomlouvej,já mám taky rád ve věcech jasno,je to zajímavé téma ,akorád to snad zkusit experimentem vypojit,ale mám obavu,že jak budou houpat otáčky,tak si to tu polohu spotřeby neudrží a bude to taky houpačka.A tu spotřebu vidíš na kolik?On je kombik trošku těžší tak i ta váha se tam promítne.A ten předvstřik máš ted na tu hodnotu 0.95 +/- 0.02?Zkusil bych tu dávku kouda zmenšit a fora trochu zvětšit. 

Předvstřik sem dal trochu víc - 0,99mm. On je to ale asi nezvyk spíš... zkoušel sem a při totálně plným plynu mi to na rychlost 4-ři víc jak 22l nevezme... nevíte o nějakym velkym BC?:))fafejta píše:To né,to se neomlouvej,já mám taky rád ve věcech jasno,je to zajímavé téma ,akorád to snad zkusit experimentem vypojit,ale mám obavu,že jak budou houpat otáčky,tak si to tu polohu spotřeby neudrží a bude to taky houpačka.A tu spotřebu vidíš na kolik?On je kombik trošku těžší tak i ta váha se tam promítne.A ten předvstřik máš ted na tu hodnotu 0.95 +/- 0.02?Zkusil bych tu dávku kouda zmenšit a fora trochu zvětšit.