Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Dodělání tempomatu do 540iA e34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Strosek
Klubové ID: 2567

#1 Příspěvek od Strosek »

Je to jako u TDs, že stačí jen páčka, nebo jen páčka nastačí ?

Doufám, že když je to automat, že by mohla stačit jen páčka, i když asi ne. :(
T613
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od T613 »

si delas prdel ne? to bych od tebe necekal :lol:

neni to davno kdy jsem z M60 tempomat sundaval takze potrebujes presne tohle:
-jednotka tempomatu (umistena u noh ridice za reprakem)
-packa u volantu
-servo motorek s lankem (motorovy prostor, taha za to same tahlo co lanko plynu)

a je tam jeste jeden vydrb s packama bud je "rovna" nebo "zahla", problem je v tom ze spatna kombinace koliduje s packou steracu a chodi pres sebe ... takze ja jsem v tom aute mel jeste jinou packu steracu (obe rovne) ale pokud sezenes tempomat s packou zahlou dole tak muzes ponechat stavaji packu steracu
Strosek

#3 Příspěvek od Strosek »

Doufal jsem v opak. Díky za špatnou zprávu. :twisted:
U TDs stačí prostě jen páčka, takže jsem si řekl, proč by to kuurva u M60 nemohlo být taky tak. :oops:

Užs to samozřejmě prodal, že ? Je to asi pořádná sranice, co - namontovat to do auta. Jak rychle se ti to podařilo vymontovat ?
Helldiver

#4 Příspěvek od Helldiver »

Je to tym ze iba TDS a 535i maju elektronicku klapku plynu, ostatne E34 maju mechanicku skrtiacu klapku...
T613
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od T613 »

Helldiver píše:Je to tym ze iba TDS a 535i maju elektronicku klapku plynu, ostatne E34 maju mechanicku skrtiacu klapku...
nevim co vsechno ma/nema klapku ale tam staci jenom packa protoze EML ma svoji jednotku z vyroby a ta packa u EML ma jen dva draty, kdezto k mechanickemu tempomatu jich ma 5-6 presne ted nevim

vydelat to neni slozite, packa je hned celkem, jednotka neni nic moc pristup ale da se a motorek s lankem je pristupny taky slusne ... jo uz jsem to prodal davno

jeste pozor tempomat z 535 M30 tam nebude pasovat, jednotka je jina a vedeni lanka taky ... potrebujes ciste tempomat z M60 s jednotkou u noh, protoze M30ma jednotku vedle jednotky motoru s jinym konektorem !
Helldiver

#6 Příspěvek od Helldiver »

Tak, tak... a Este neviem ci nahodou nebudes potrebovat aj spinac spojkoveho pedalu, neviem ci sa to vyskytuje aj u aut bez tempomatu, v podstate by to tam nemalo ziadnu funkciu...
Strosek

#7 Příspěvek od Strosek »

T613 píše:....
jeste pozor tempomat z 535 M30 tam nebude pasovat, jednotka je jina a vedeni lanka taky ... potrebujes ciste tempomat z M60 s jednotkou u noh, protoze M30ma jednotku vedle jednotky motoru s jinym konektorem !
Jo, jasně, to by mě ani nenapadlo.
T613
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od T613 »

Helldiver píše:Tak, tak... a Este neviem ci nahodou nebudes potrebovat aj spinac spojkoveho pedalu, neviem ci sa to vyskytuje aj u aut bez tempomatu, v podstate by to tam nemalo ziadnu funkciu...
u automatu ten spinac potrebovat nebude :lol:
a ten brzdovy se menit nemusi

prave jsem oba tempomaty M30/M60 mel doma a porovnaval je s jednim clovekem ktery se s timto spalil a taky jsem nechapal, ale je to tak :-)
Odpovědět