Na těhle supr alpinkách vypadá E39 jak trakař.
Je to stejný jako s tuningem - nic se nemá přehánět. Decentní = hezký.
Já mám na autě "17" a je to fajn, "18" by byly určitě o chlup hezčí, ale 19 jsou podle mě totální max., aby tohle auto vypadalo souměrně, vyváženě, pěkně na pohled...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jake max Kola na E39?
-
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi nesouhlasím... Pokud to majiteli nevadí a bude to mít spíš na koukání než na ježdění, tak třeba 22"...
Já třeba po praze jezdím na 15" a příjde mi to ještě pořád tvrdý na ten tankodrom... Vždy když tam dám 18" hned se mi na to auto kouká líp, prostě to není tramvaj... Ale mít mazla v garáži tak ho taky obuju krutokolama...
Já třeba po praze jezdím na 15" a příjde mi to ještě pořád tvrdý na ten tankodrom... Vždy když tam dám 18" hned se mi na to auto kouká líp, prostě to není tramvaj... Ale mít mazla v garáži tak ho taky obuju krutokolama...
Panaque píše:Chlapi nesouhlasím... Pokud to majiteli nevadí a bude to mít spíš na koukání než na ježdění, tak třeba 22"...
tak tak.... jezdim prevazne prahu na 15-kach ale prece jen kdyz vidim nejakou e39 a na to 18-20 kola tak proste sem v koncich uplne slyntam ze bych si je tam flaknul taky tak proto jsem se rozhod ze si tam soupnu 18 nebo 19 at nekoukam jen na ostatni

Susi píše:Osobně mám rád hezký veliký kola, ale na velikejch autech. Myslím, že v jádru se shodnem - pro E39 - 17, 18, 19max.
"20" kola na E39 (která jezdí) jsou podle mě na úkor všeho.
Jinak na sedmu OK.
Dnes ráno jsem viděl Cayenne s "22" - nádhera, taky je to ale obrauto...
vidim to v podstate tak isto....tie 20'' tam uz proste nevyzeraju podla mna dobre...na E65 kludne 21''
ale pokial sa to niekomu velmi lubi,nech si da na svoju E39 aj 24'',mne to je jedno...len sa mi to nelubi