Na těhle supr alpinkách vypadá E39 jak trakař.
Je to stejný jako s tuningem - nic se nemá přehánět. Decentní = hezký.
Já mám na autě "17" a je to fajn, "18" by byly určitě o chlup hezčí, ale 19 jsou podle mě totální max., aby tohle auto vypadalo souměrně, vyváženě, pěkně na pohled...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jake max Kola na E39?
-
- Klubové ID: 1062
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi nesouhlasím... Pokud to majiteli nevadí a bude to mít spíš na koukání než na ježdění, tak třeba 22"...
Já třeba po praze jezdím na 15" a příjde mi to ještě pořád tvrdý na ten tankodrom... Vždy když tam dám 18" hned se mi na to auto kouká líp, prostě to není tramvaj... Ale mít mazla v garáži tak ho taky obuju krutokolama...
Já třeba po praze jezdím na 15" a příjde mi to ještě pořád tvrdý na ten tankodrom... Vždy když tam dám 18" hned se mi na to auto kouká líp, prostě to není tramvaj... Ale mít mazla v garáži tak ho taky obuju krutokolama...
Panaque píše:Chlapi nesouhlasím... Pokud to majiteli nevadí a bude to mít spíš na koukání než na ježdění, tak třeba 22"...
tak tak.... jezdim prevazne prahu na 15-kach ale prece jen kdyz vidim nejakou e39 a na to 18-20 kola tak proste sem v koncich uplne slyntam ze bych si je tam flaknul taky tak proto jsem se rozhod ze si tam soupnu 18 nebo 19 at nekoukam jen na ostatni

vidim to v podstate tak isto....tie 20'' tam uz proste nevyzeraju podla mna dobre...na E65 kludne 21''Susi píše:Osobně mám rád hezký veliký kola, ale na velikejch autech. Myslím, že v jádru se shodnem - pro E39 - 17, 18, 19max.
"20" kola na E39 (která jezdí) jsou podle mě na úkor všeho.
Jinak na sedmu OK.
Dnes ráno jsem viděl Cayenne s "22" - nádhera, taky je to ale obrauto...
ale pokial sa to niekomu velmi lubi,nech si da na svoju E39 aj 24'',mne to je jedno...len sa mi to nelubi