Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nemáte někdo chipnutou 525TDS r.v. 95 a výš?
-
- Klubové ID: 1612
lenoch píše:Protože to vím natuty:) Liší se typ jednotky... čerpadla sou taky jiný. R. 95 je zlomový rok... V málo věcech sem si jist, ale v tomhle ano - věř mi:)Kail píše:Proč myslíš že záleží na roku?
Však o tom já vím,ale myslíš že to má nějaký zásadní vliv na motor nebo jízdu jako takovou?Krom toho že má ta jednotka jiný kód to v autě ani nepoznáš,a už vůbec ne na jízdě

No hlavní taky je, že bych rád někoho sehnal přímo s tím čipem + x koní navíc co by mi sedl do mé jednotky a prachsprostě jen zkopíroval data, abych nemusel kupovat přímo samotnej chip za 2500,- nebo kolik za to chtěj. Maníkovi pak dám nějaký prachy za umožnění zkopčení - on bude mít prachy a já ušetřím... toť vše, proč sem psal tento inzoš..Kail píše:lenoch píše:Protože to vím natuty:) Liší se typ jednotky... čerpadla sou taky jiný. R. 95 je zlomový rok... V málo věcech sem si jist, ale v tomhle ano - věř mi:)Kail píše:Proč myslíš že záleží na roku?
Však o tom já vím,ale myslíš že to má nějaký zásadní vliv na motor nebo jízdu jako takovou?Krom toho že má ta jednotka jiný kód to v autě ani nepoznáš,a už vůbec ne na jízdě.Jediný co je jiný je to,že ten čip je dražší

Unik nafty z čerpadla? S někým sem něco řešil - aby ho rozebral na autě, ač mu lidi radily, ať to nechá přetesnit v Boschy za x tisíc...slapec píše:Já bych do toho šel taky jestli by to šlokafíčko je samozřejností
![]()
Lenoch: Asi mě už nepamutuješ cca před rokem jsme spolu řešily únik nafty ze vstřikovacího čerpadla TDS oba jsme měli stejnej problém. Největší vtip je v tom, že teď na novým TDSu mám stejnej problém