Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Nemáte někdo chipnutou 525TDS r.v. 95 a výš?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od lenoch »

Nemáte někdo chipnutou 525TDS r.v. 95 a výš? Chtěl bych vědět jak to jede, kolik to baští atd:) Svěřte se:)
Kail
Klubové ID: 1612

#2 Příspěvek od Kail »

Proč myslíš že záleží na roku?
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od lenoch »

Kail píše:Proč myslíš že záleží na roku?
Protože to vím natuty:) Liší se typ jednotky... čerpadla sou taky jiný. R. 95 je zlomový rok... V málo věcech sem si jist, ale v tomhle ano - věř mi:)
AdaM5
Klubové ID: 1110
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od AdaM5 »

Jede to líp, žere to o něco míň při zachování stylu jízdy.
Kail

#5 Příspěvek od Kail »

lenoch píše:
Protože to vím natuty:) Liší se typ jednotky... čerpadla sou taky jiný. R. 95 je zlomový rok... V málo věcech sem si jist, ale v tomhle ano - věř mi:)

Však o tom já vím,ale myslíš že to má nějaký zásadní vliv na motor nebo jízdu jako takovou?Krom toho že má ta jednotka jiný kód to v autě ani nepoznáš,a už vůbec ne na jízdě :) .Jediný co je jiný je to,že ten čip je dražší :lol:
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od lenoch »

Kail píše:
lenoch píše:

Však o tom já vím,ale myslíš že to má nějaký zásadní vliv na motor nebo jízdu jako takovou?Krom toho že má ta jednotka jiný kód to v autě ani nepoznáš,a už vůbec ne na jízdě :) .Jediný co je jiný je to,že ten čip je dražší :lol:
No hlavní taky je, že bych rád někoho sehnal přímo s tím čipem + x koní navíc co by mi sedl do mé jednotky a prachsprostě jen zkopíroval data, abych nemusel kupovat přímo samotnej chip za 2500,- nebo kolik za to chtěj. Maníkovi pak dám nějaký prachy za umožnění zkopčení - on bude mít prachy a já ušetřím... toť vše, proč sem psal tento inzoš..:)
Kail

#7 Příspěvek od Kail »

Jo táák,a ty to dokážeš zkopčit???Bych do toho šel taky 8O :D
slapec

#8 Příspěvek od slapec »

Já bych do toho šel taky jestli by to šlo :twisted: kafíčko je samozřejností :wink:
Lenoch: Asi mě už nepamutuješ cca před rokem jsme spolu řešily únik nafty ze vstřikovacího čerpadla TDS oba jsme měli stejnej problém :o . Největší vtip je v tom, že teď na novým TDSu mám stejnej problém :?
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od lenoch »

slapec píše:Já bych do toho šel taky jestli by to šlo :twisted: kafíčko je samozřejností :wink:
Lenoch: Asi mě už nepamutuješ cca před rokem jsme spolu řešily únik nafty ze vstřikovacího čerpadla TDS oba jsme měli stejnej problém :o . Největší vtip je v tom, že teď na novým TDSu mám stejnej problém :?
Unik nafty z čerpadla? S někým sem něco řešil - aby ho rozebral na autě, ač mu lidi radily, ať to nechá přetesnit v Boschy za x tisíc...:) Já osobně ten chip zkopírovat neumím, ale bavil sem se s lidma, kteří říkali, žže to není problém, a že mi to udělají. Takže kdyby mě tohle zkopčení vyšlo na cca 1000,- tak ušetřím 1500,-... a mě se zdá za jednoho pitomýho brouka 2500,- teda dost - dyt to má na váhu větší cenu než zlato.... jen prostě sháním člověka, kterej mi to půjčí - osobně pochybuju, že někoho seženu ale...
jarrycars

#10 Příspěvek od jarrycars »

:D zdar hoši, pravda je že záleží na typu řídící jednotky, čísla ř.j. a je skoro pravidlem že auta ze stejného roku mají jiné ř.j. ale chip vyjde 5500,- pokud, ho již mam v databazi tak 3500.-
zdar :wink:
Odpovědět