Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Repase startéru?
Začal jsem teď jezdit s mazlikem i do práce a je to jen 10km a tak se mu ty krátké trasy a časté startování asi přestávájí líbit. Občas když otočím klíčkem,tak se ozve jen zacvakání do prázdna a nic..a pak už to třeba naskočí...Co to nejspíš bude a co to odhadem přijde? Popřípadě poprosím vaše tipy na někoho kdo opravuje startéry. Může to být špatnej pastorek nebo tak? Současně s tím jsem zaznamenal pokles volnoběžných otáček,tak jestli to spolu nějak nesouvisí. Díky moc..jo mám e34 525i r.v 91

ahoj..tohle jsem mel na e32..bylo to jen pouzdro v starteru.naskocilo mi to kdyz jsem pohnul s autem s rychlosti a pak pastorek zapad do ozubeni a slo to..dal jsem repasovat starter v bratislave a koukal jsem ako mamrd,protoze tam menili jedno puzdro a stalo to jen 300sk:) pak bylo po probleme..nevim jestli to budes mit taky  mne to ale delalo to pouzdro.
 mne to ale delalo to pouzdro.

mne to ale delalo to pouzdro.
 mne to ale delalo to pouzdro.Zdar mam e36 r.97 a mel jsem podobnej problem.Repase uVELMEN píše:Začal jsem teď jezdit s mazlikem i do práce a je to jen 10km a tak se mu ty krátké trasy a časté startování asi přestávájí líbit. Občas když otočím klíčkem,tak se ozve jen zacvakání do prázdna a nic..a pak už to třeba naskočí...Co to nejspíš bude a co to odhadem přijde? Popřípadě poprosím vaše tipy na někoho kdo opravuje startéry. Může to být špatnej pastorek nebo tak? Současně s tím jsem zaznamenal pokles volnoběžných otáček,tak jestli to spolu nějak nesouvisí. Díky moc..jo mám e34 525i r.v 91
u Horák myslím do 2 tisíc s montáží a je klid.
Tak to bude ono,vždy na poprvé to jen zacvaká a pak už to natočím..a teď když jsem jel z práce ,tak jsem do toho strčil před startem a natočil jsem na poprvý..nechám to spravit..akorát nevim co dělá ty nízký otáčky..diagnostika je čistá..asi vyměním váhu bo tak se jediná nechávala z toho tělesa okolo a otočím tím šroubkem před klapkou..

Ty vole tak jsem se zprdele mrknul na http://www.realoem.com a zkopíroval kód dílu na autec a nějakej startér bosh za 17 litrů!!!! Tak to fakt kurva nééééé to to radší budu natáček kličkouChecker píše:Kolik stojí novej originální??

na http://www.mjauto.cz ho mají novej za 4200,- (BOSCH)

Bmw e39 528i touring
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt Rot

Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28