moje "nova" E34 se dneska podivala do servisu na prohlidku a dovedel jsem se, ze je potreba vymenit predni koutouce a vsechny 4 desticky, tak se chci zeptat, jaky mi doporucite.. jde mi samozrejme hlavne o cenu, ptz jsem auto koupil ted a nemam na to strkat do nej hned moc penez
 takze nejaky idealne levny a pritom ne uplne spatny.. na autokelly jsem nasel i napr 800kc/4desticky, to mi prijde zase az moc levny..?
 takze nejaky idealne levny a pritom ne uplne spatny.. na autokelly jsem nasel i napr 800kc/4desticky, to mi prijde zase az moc levny..? dale to samy ohledne oleje, jaky motorovy olej pouzivate (E34 520i) a jaky levny doporucite?
diky!

vidim to teda na kotouce FEBI za nejakcyh 900kc a desticky FEBI za 1000kc, snad to bude okej.
 vidim to teda na kotouce FEBI za nejakcyh 900kc a desticky FEBI za 1000kc, snad to bude okej.  ... a ty kotouce bych typovala na Cinu..
  ... a ty kotouce bych typovala na Cinu..  ...Stejně rozdíl v brzdém účinku mezi FEBI a třeba obyč ATE nepocítíš pokud se nejedná o nějaký super drahý desky
 ...Stejně rozdíl v brzdém účinku mezi FEBI a třeba obyč ATE nepocítíš pokud se nejedná o nějaký super drahý desky