Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
530D, automat, E60, problem so spotrebou!!!
7-8 s automatem? Podle stylu jízdy automat přidává u 530d až 2 litry oproti manuálu. Já jsem jezdil s E39 530d za 11,8 l, s 535d jezdím za 11,4, z toho 60% město. Na dálku se dá jet za 9-10 litrů.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ide o niečo iné:
Kupil som jazdenu E60 530D v ktorej na spode motora bola prasknuta rura od zvodov, tu som zavaril takže je to ok, ale cez tuto prasklinu unikali predtym vyfukove spaliny vpredu pod kapotu a tie sa dostali do vzduchoveho filtra uplne ho zadrbaali a asi aj vahu, tak som tu vahu vymenil za novu, ešte sa chystam vymenit filter, auto ide už v pohode, ma aj vykon no zato spotreba 13 až 14 litrov, jek je to možne že žerie 2 krat viac, kde je ešte chyba? skuste mi poradit, ďakujem.
Kupil som jazdenu E60 530D v ktorej na spode motora bola prasknuta rura od zvodov, tu som zavaril takže je to ok, ale cez tuto prasklinu unikali predtym vyfukove spaliny vpredu pod kapotu a tie sa dostali do vzduchoveho filtra uplne ho zadrbaali a asi aj vahu, tak som tu vahu vymenil za novu, ešte sa chystam vymenit filter, auto ide už v pohode, ma aj vykon no zato spotreba 13 až 14 litrov, jek je to možne že žerie 2 krat viac, kde je ešte chyba? skuste mi poradit, ďakujem.
-
Kuwa, proč si potom kupujete Báwa, když jezdíte jak klobouci? Nebo mám někde něco já špatně s 12 litry?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Kluci, vyuzijem tuto debatu, nemajte mi to za zle prosim. Tymto prispevkom a tymto problemom ste mi "pekne nahrali na smec".
Onedlho, presne v juli, si chcem kupit jazdeneho baworaka e60 530d rocnik (2004-2005) Chcem sa opýtať, Daju sa pripadne chyby ake ma pan zakladajuci tento prispevok odhalit diagnostikou priamo u autorizovaneho servisu? Je diagnostika tak ucinna, ze odhali skutocny stav vozidla? ďakujem za odpovede.
Onedlho, presne v juli, si chcem kupit jazdeneho baworaka e60 530d rocnik (2004-2005) Chcem sa opýtať, Daju sa pripadne chyby ake ma pan zakladajuci tento prispevok odhalit diagnostikou priamo u autorizovaneho servisu? Je diagnostika tak ucinna, ze odhali skutocny stav vozidla? ďakujem za odpovede.
Dodik píše:Prosím Vás mate niekto skusenosti s E60, 5kovy rad najnovší model?
Spotreba by mala byť v priemere 7-8 litrov na 100km, mne to žerie 13-14! Problem je v tom že ked mu pridam palubný počítač ukazuje menšiu spotrebu a ked zase zoberiem nohu z plynu postupne stúpa, čo je nelogické... KDE JE CHYBA?
Sice E60 neznám ale nemáš v palubním počítači změněn údaj o spotřebě v km/1l? to znamená čím víc tomu šlapeš tím ujedeš míň kilometrů za litr nafty občas to naší zákazníci mají přepnuté správně je l/100km je to jen myšlenka.To by tomu tak odpovídalo.
pupik33 píše:Dodik píše:Prosím Vás mate niekto skusenosti s E60, 5kovy rad najnovší model?
Spotreba by mala byť v priemere 7-8 litrov na 100km, mne to žerie 13-14! Problem je v tom že ked mu pridam palubný počítač ukazuje menšiu spotrebu a ked zase zoberiem nohu z plynu postupne stúpa, čo je nelogické... KDE JE CHYBA?
Sice E60 neznám ale nemáš v palubním počítači změněn údaj o spotřebě v km/1l? to znamená čím víc tomu šlapeš tím ujedeš míň kilometrů za litr nafty občas to naší zákazníci mají přepnuté správně je l/100km je to jen myšlenka.To by tomu tak odpovídalo.
Tak to je ono pretože mu nič neni ale je to tak prepnute, kámo dik za radu, ale ako sa to teda prepne spať hmm? Fakt ďakujem veľmi si mi pomohol...
Dodik píše:Už som si to nastavil, úplná pohoda, všetko je ok a spotrebu konečne ukazuje normálne mimo mesta 6,6 l/100km a v meste 9,5l/100km.
Aspoň viem že toto fórum má význam, pretože mi nakoniec prišla správna odpoveď, prajem Veľa úspechov...
Ani nevíš jak jsem rád že jsem ti pomohl musíme si pomáhat jinak taky toužím po E60 ale zatím honím penízky tak se měj a nech se unášet krásnou jízdou v BMW