Díky za korektní odpovědi..
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Přední vrtule klimatizace
Vím, že se to tady již řešilo, ale někdo tvrdí, že se musí na 1. rychlost vrtule před chladičem roztočit určitě, když se zapne klima. Mám e-39 r.v. 2001 a vrtule se rozhodně nerozeběhne se zapnutou klimatizací hned. Až po nějaké chvíli. Poté si řeší otáčky individuelně. ALe chci se dále zeptat, jak se tady taktéž řešilo v zimě, že se má občas klima zapnout, někdo ji nechává zapnutou i po celou zimu.. Točí se přední větrák i v zimě, když vlastně agrgát nic nechladí? Přijel jsem domu se zapnutou klimoškou, venku bylo nějakých 14 stupňů, já měl v autě nastaveno na 21 stupňů a před vypnutím motoru jsem se byl mrknout na vrtuly klimošky a ani nehlesla. Prostě se netočila. Je to tím, že je něco špatně nebo se zkrátka netočí, když není třeba chladit vzduch v interiéru auta, tudíž agregát nemá práci, i když je tlačíto klimošky zapnuté?
-
jurasis
- Klubové ID: 775
Zkontroluj v první řadě předřadné odpory...Johnny05 píše:Me se ta vrtule treba jeste neroztocila nikdy..ale to je asi uz o necem jinem...BTW. kolik ta vrtule pred chladicem stoji?? Pocitam teda asi i vcetne toho motorku...nevim, jestli to je teda v kompletu nebo se to musi kupovat zvlast...? Diiik
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.