Včera jsem měnil destičky na předku standartním způsobem jako u většiny aut před bávem a docela mne překvapilo že i po 50 km pořád není vše ok. Brzdový pedál dojde dvakrát až na podlahu a teprve na potřetí začne auto brzdit... Brzdy nejsou zavzdušněné a kapalina je dolitá.... Dost mne to štve..
Tu kapalinu jsem zkoumal... stál jsem v garáži a šlapal jako o život a pak jsem zkoumal na zemi a na autě a nikde nic..... ten válec je možný ale zase se mi nezdá že by to odešlo takhle přesně při výměně..
stalo se mi to taky musel sem vyměnit hlavní brzdový válec, kapalina mizí do posilovače, měl sem ho plnej tak bacha na to, jinak si myslím že je lepší zamačkávat ten váleček tím způsobem přes odvzdušňovák než na tvrdo jestli mi rozumíš, protože se tam dostane bordel a může odejít ABS
nevyskočil ti brzdový váleček nebo tak něco,mám z toho pocit jako by se ještě událo něco co jsi nám neřekl,taky se mi nezdá že by z ničeho nic odešel h.b.válec.
Zkoumej únik té kapaliny a uvidíš
mocuryamater píše:stalo se mi to taky musel sem vyměnit hlavní brzdový válec, kapalina mizí do posilovače, měl sem ho plnej tak bacha na to, jinak si myslím že je lepší zamačkávat ten váleček tím způsobem přes odvzdušňovák než na tvrdo jestli mi rozumíš, protože se tam dostane bordel a může odejít ABS
Ja som mal davno podobny problem na skodovke, ale mne prepustalo z brzdoveho valca do nadrzky, takze nebrzdilo a kapalina neubudala. Tiez som najprv hladal pod autom a samozrejme nic
Zkusil bych znovu odvzdušnit.Před mesicem jsem vymenil brzdovku prolitím a je to znatelný rozdíl.Nebo mě napadá nemáš problém s podtlakem k brzdovému válci ? U normálních aut je to většinou takhle řešeno aby se posílil brzdný účinek.
Elektro píše:Zkusil bych znovu odvzdušnit.Před mesicem jsem vymenil brzdovku prolitím a je to znatelný rozdíl.Nebo mě napadá nemáš problém s podtlakem k brzdovému válci ? U normálních aut je to většinou takhle řešeno aby se posílil brzdný účinek.
Tak jsem kompletně vyměnil kapalinu v celém brzdovém systému... Žádný bublinky jsem si nevšiml ale auto se umoudřilo a brzdí normálně... Děkuji všem za jejich typy, rady a názory...