Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

chroustá mi Pr.Př.kolo na E34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
landys
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od landys »

Helldiver

#22 Příspěvek od Helldiver »

elektrik píše:tak přesně tenhle silentblok mam na autě taky urvanej.......už mam nakoupený oba 2,ale ještě jsem se nedostal k výměně.... Jakej je to problem vyměnit? Zvládnu to doma za použití běžnýho nářadí nebo se to lisuje?
Jinak při jízdě se to neprojevuje vůbec. Žádný zvuky ani vibrace z toho nejdou. Jen mam každý zadní kolo trochu jinak :lol:
Toto ma velmi zaujalo, tiez mam jedno kolo viac vlezle a druhe viac vylezle, si si isty ze je to tymi silacmi?
landys
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od landys »

Myslím, že ty silentbloky neřeší příliš klidové postavení kola tak, aby to bylo na první pohled zřejmé. Hlavně to auto drasticky plave, třeba v kolejích, při přejezdech do a ze zatáček, atd. Přišel jsem na to až na STK, kde mě na přání zacukali se zadními koly a dostali málem infarkt :)
miloshm
Klubové ID: 1992
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od miloshm »

landys: Když se ozývaly zvuku zezadu u mojeho vozu, tak to bylo parkovací brzdou. Byly zaseklý lanka a taky uvolněný pakny. Projevovalo se to jako jemný šustění, ale občas to chroustalo docela dost. Jako nouzový řešení jsem si nechal vymontovat pakny i s lankama a po dojetí domů jsem musel vyměnil nejen lanka, ale i pakny (včetně všech těch pružinek) a taky kotouče, protože byly vydřený od paken. Třeba Ti to pomůže.
Odpovědět