Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Svítí airbag
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
Přečti si můj příspěvek tady : http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
a další odkazy moje odkazy na tomto vlákně.
a další odkazy moje odkazy na tomto vlákně.
-
- Klubové ID: 1486
- Kontaktovat uživatele:
Tak mne se dneska zacala kontrolka airbagu chovat takto: rozsviti se, zhasne (nezavisle na ostatnich) a po chvilicce se zase rozsviti a pak uz sviti porad. Do ted se chovala jak ma, tedy zhasinala nezavisle na ostatnich a pak zustavala zhasnuta. Muze to ukazovat na ten samy problem, nebo to takhle jeste hlasi neco jineho? Mam E39 528i Touring, jestli je to podstatne.
-
- Klubové ID: 1487
- Kontaktovat uživatele:
měl jsem stejný problém, taky čidlo spolujezdce, občas zablbne tím stylem když na tom sedadle někdo skočí, tak diagnostika zahlásí overflow mimo rozsah.
Když nastartuji tak kontrolka svítí tak minutu potom zhasne, když chybu na diagnostice vymažu, tak se ta porucha objeví třeba až za půl roku.Já to mám možná způsobeny že už sedadla mám dost vysezený. majitel předemnou měl asi 150kg
Když nastartuji tak kontrolka svítí tak minutu potom zhasne, když chybu na diagnostice vymažu, tak se ta porucha objeví třeba až za půl roku.Já to mám možná způsobeny že už sedadla mám dost vysezený. majitel předemnou měl asi 150kg