Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Changer do E39
a jo... ja to ani nečet ja čet ty starší. to ti řeknu uplně přesně.. vede to průchodkou pod zadnim platem na leve straně.. .pokračuje to dolu podel sedáků až do prahu, kde se to v mistě řidičovy sedačky stáčí směrem k tunelu (o 90°) přesně pod řidičovou prdelí a levou stranou tunelu dál k radiu... takže tunel dulu sedačku řidiče ven a už jen tahnout... počitej s nulovanim chyby airbagu pač vyndaš sedačku.. stači jen zapojit a funguje... jo a ještě musiš pořešit/najít napajecí konektor changeru kdesi vzadu
Super, děkuji
Předpokládám, že kdybych baterku vypojil, tak by asi chyba airbagu neměla nastat, po rozpojení. Ale tak to je celkem maličkost. No a to napájení, k tomu mám dostat taky napájecí kabel origo, tak snad to tam někde k něčemu připíchnu. Je tam i ten zesík nebo co to je, takže šťáva tam poblíž asi bude.

Předpokládám, že kdybych baterku vypojil, tak by asi chyba airbagu neměla nastat, po rozpojení. Ale tak to je celkem maličkost. No a to napájení, k tomu mám dostat taky napájecí kabel origo, tak snad to tam někde k něčemu připíchnu. Je tam i ten zesík nebo co to je, takže šťáva tam poblíž asi bude.
počkej počkej jak zesík ..
tak to by znamenalo že máš systém DSP a to se pak changer musi ještě zapojit takovým tenkým kablíkem(zlacenej coax) přímo do toho dsp zesilovače(pač ma vlastní d/a úřevodnik) jinak to moc hrát nebude
no. a napajeni je tam klasika 12v natrvalo tak to si natahneš i klidně od baterky... pokud nemaš dsp tak ani v kufru neni zesilovač...

Abych pravdu řekl, tak se nemůžu nikde dočíst a dopátrat nějakých specifikací ohledně audia (mám na mysli HI-FI, top HI-FI, apod). DSP jsem myslel, že je nějaký ekvalizér s možností přednastavení zvukového projevu apod. (jenom možnost přednastavit si nemám nikde)
Ale taky nevím, jak moc to před mou koupí soudruh v Říši poměnil nebo ne. Prostě klasické kazetové business model IRIS, tzn. bez informačního displeje (dvojdílné), repro ve dveřích (možná i zadních teď nevím), ve střeše repro a u baterky vpravo ještě takový jakože subwoofer Nokia.
DSP jsem ani v žádné řadě neviděl, tak nevím, jak to má vypadat. No jsem lama ohledně toho auta...
Ale taky nevím, jak moc to před mou koupí soudruh v Říši poměnil nebo ne. Prostě klasické kazetové business model IRIS, tzn. bez informačního displeje (dvojdílné), repro ve dveřích (možná i zadních teď nevím), ve střeše repro a u baterky vpravo ještě takový jakože subwoofer Nokia.
DSP jsem ani v žádné řadě neviděl, tak nevím, jak to má vypadat. No jsem lama ohledně toho auta...