Zdravím,vím že se to tady už určitě řešilo,dokonce jsem to kdysi i četl,ale nevěnoval tomu pozornost.Mám v autě uplně to nejmenší BC a zničeho nic přestalo fungovat podsvícení ,nechci poškodit nic kolem neodborným zásahem,prosím o návod a radu,moc děkuji.
rafek1 píše:Zdravím,vím že se to tady už určitě řešilo,dokonce jsem to kdysi i četl,ale nevěnoval tomu pozornost.Mám v autě uplně to nejmenší BC a zničeho nic přestalo fungovat podsvícení ,nechci poškodit nic kolem neodborným zásahem,prosím o návod a radu,moc děkuji.
Tak ja nevim jak u maleho, ale u velkeho jsou zarovky nebo co to je na boku a zespod jeste jedna .. vyndat je problem neni ... na BC je takovy zajimavy mechanizmus tak opatrne s nim... je to zacvakle na konektoru tak tomu musis pomahat
illa-illa píše:Tak ja nevim jak u maleho, ale u velkeho jsou zarovky nebo co to je na boku a zespod jeste jedna .. vyndat je problem neni ... na BC je takovy zajimavy mechanizmus tak opatrne s nim... je to zacvakle na konektoru tak tomu musis pomahat
Jo mozna jsou zboku nebo zespod... nicmene to uvidi az to vytahne
U toho nejmenšího BC sou 3 žárovičky, dneska sem je měnil, dvě nahoře a jedna dole uprostřed. výměna je vcelku lehoučká, až na to že ty dvě horní se špatně mění, nedá se k nim moc rukama dostat... Ale při trošce trpělivosti to de:-) Je to na takovejch 5 min