Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jaký olej do e34, 525i,24V,r.v 91
Asi to tu bylo tisíckrát,ale nenašel jsem to...Začal se mi dělat pod miláčkem pěkně velká louzička a asi to bude uchcávat u filtru podle předběžného ohledání,tak jsem se rozhodl udělat inspekci,kterou jsem stejně na jaro plánoval. Kamarád má v e39 525i castrol 10W60 a říkal,že je spokojen, tak o něm také přemýšlím,ale chci se zeptat na vaše zkušenosti a taky hlavně jaký ojel do týhle mašiny doporučuje BMW. Díky moc!
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
10W-60 je vhodny bud pro namahany motory na okruhym drifty atd, doporuceny do M Power.Potom pro motory ktery maji velkou spotrebu oleje se jeste jako krajni resesni pouzit da.
Pro tebe ale nevhodny.Doporucuji 10W-40.
Jinak ze 10w-60 ma mensi spotrebu paliva je blbost, je to presne naopak.Spis je jeho minus vyssi spotreba paliva ale velke plus v ochrane pri enormni zatezi.
Pro tebe ale nevhodny.Doporucuji 10W-40.
Jinak ze 10w-60 ma mensi spotrebu paliva je blbost, je to presne naopak.Spis je jeho minus vyssi spotreba paliva ale velke plus v ochrane pri enormni zatezi.
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1819
To víš že stane... Dej tam toho oleje tolik, kolik máš, kontroluj podle měrky, nalij 5,75, nech auto chvíli na rovince stát a zkontroluj kolik ho tam máš. Když tam dáš moc oleje tak si koleduješ o průser, bude tam moc velkej tlak... Jiank doporučuju s tím vyměnit aji olej. filtr, ten si taky nějakej ten půllitřík oleje veme... Ale fakt si dávej majzla abys nepřekročil po odstátí horní ale ani spodní rysku olejové měrky