Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39-svévolné spouštění větráku topení
Mám problém,vybíjí se mi baterie a zjistil jsem,že se mi sám od sebe spouští ventilátor a to i při zamčeném autě.Mám tam digi klimu,nevíte co stím,popřípadě kdo by to dokázal opravit?Někde jsem se tady dočetl,že stačí vyčistit ovládací panel topení,nevíte někdo jak ho vyndat,co se musí všechno rozebrat,nebo je tam je nacvaknutý ze předu?
Tak vyřešeno,koupil jsem nového ,,Ježka"a je po problému.Byl jsem pro něj v Autecu na Jeremiášce a byl jsem jak vJiříkově vidění,už několikrát jsem tam něco kupoval a vždycky to bylo na objednání a obsluha mi přišla jako když je obtěžuju.Dnes tam byl však hodně milý a vtipný pán a když jsem mu řekl,že potřebuju takový vehement do topení,kterému se říká ,,Ježek",tak říká:Jo myslíte tohle,tak tomu my říkáme ,,Robertek" a budete platit hotově nebo kartou,cože vy to máte na skladě.No samozřejmě.Když už byl pán tak ochotný,tak jsem ho požádal,aby mi ještě podle VINka vytisknul výbavu,což bylo zdarma.Doufám,že to v tom Autecu takhle zůstane,a že to nebyla jen vyjímka.Jinak ješte jednou díky za rady. 

Stál 2028,-s DPH.Maxiczech píše:Kolik tě stál nový ježek? Asi ho taktéž pořeším. Ventilátor má občas kolísavé otáčky a nebudí to zrovna dobrý dojem..