Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39-svévolné spouštění větráku topení

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Michall

#1 Příspěvek od Michall »

Mám problém,vybíjí se mi baterie a zjistil jsem,že se mi sám od sebe spouští ventilátor a to i při zamčeném autě.Mám tam digi klimu,nevíte co stím,popřípadě kdo by to dokázal opravit?Někde jsem se tady dočetl,že stačí vyčistit ovládací panel topení,nevíte někdo jak ho vyndat,co se musí všechno rozebrat,nebo je tam je nacvaknutý ze předu?
marek_b

#2 Příspěvek od marek_b »

Michall

#3 Příspěvek od Michall »

díky za odkaz,ovládacím panelem to není,ted jsem ho vyndal a vyčistil a i když byl panel odpojený,stále se mi spouštěl ventilátor.Dá se ten ježek opravit někde sem tady četl,že to nekdo dělá.
Birkoff

#4 Příspěvek od Birkoff »

Kontaktuj člena jménem Dargon. Ten to dělá. Jinak tu má i reference, stačí pohledat "ježek"
Dan td

#5 Příspěvek od Dan td »

Nemáš na BC nastavené " parkovací větrání " ? Samo to v určitý čas na půl hodiny spustí ventilátor, nastavit jdou tuším dva časy...
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Michall

#6 Příspěvek od Michall »

Mám tam malý BC je to rok 99 tam to asi není,ale tohle se spouští náhodně a jen na chvíly,někdy se ani pořádně nerozběhne.Jinak díky za rady,skusím kontaktovat Dargona,snad mi poradí.
Michall

#7 Příspěvek od Michall »

Tak vyřešeno,koupil jsem nového ,,Ježka"a je po problému.Byl jsem pro něj v Autecu na Jeremiášce a byl jsem jak vJiříkově vidění,už několikrát jsem tam něco kupoval a vždycky to bylo na objednání a obsluha mi přišla jako když je obtěžuju.Dnes tam byl však hodně milý a vtipný pán a když jsem mu řekl,že potřebuju takový vehement do topení,kterému se říká ,,Ježek",tak říká:Jo myslíte tohle,tak tomu my říkáme ,,Robertek" a budete platit hotově nebo kartou,cože vy to máte na skladě.No samozřejmě.Když už byl pán tak ochotný,tak jsem ho požádal,aby mi ještě podle VINka vytisknul výbavu,což bylo zdarma.Doufám,že to v tom Autecu takhle zůstane,a že to nebyla jen vyjímka.Jinak ješte jednou díky za rady. :wink:
Maxiczech

#8 Příspěvek od Maxiczech »

Kolik tě stál nový ježek? Asi ho taktéž pořeším. Ventilátor má občas kolísavé otáčky a nebudí to zrovna dobrý dojem.. :roll:
Michall

#9 Příspěvek od Michall »

Maxiczech píše:Kolik tě stál nový ježek? Asi ho taktéž pořeším. Ventilátor má občas kolísavé otáčky a nebudí to zrovna dobrý dojem.. :roll:
Stál 2028,-s DPH. :wink:a mě taky nejdřív kolísaly jen otáčky ventilátoru,pak se mi to párkrát přes noc vybilo,a potom už se to vybíjelo pokaždý,tak sem musel na noc odpojovat baterku.Je to jen otázka času,kdy ráno nenastartuješ. :?
Odpovědět