Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
opět ty budiky na e 34 525tds - vyřešeno
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec.....tak zase mě vypadly všechny budiky zkrátka to zhaslo uplně všechno nejde nic tachometr,teploměr,displej a po natočení zustane rozsvícená kontrolka ruční bzdy a kotrolka stavu obložení.Jediný co se rozsvítí jsou kontrolky dole,jinak všechno funguje.Kontroloval jsem pojistky,kostru a vše v pohodě.Nevíte někdo,kde by mohl bajt ten zakopanej pes 

-
- Klubové ID: 754
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to na kódovací modul budíků. Mohl bych o tom psat romány
U mě se to projevovalo takhle a navíc mi blbl budík palivoměru a teploměr. Sehnal jsem vždycky druhy budíky a přehodil ten modul. Je to taková malá zelená kostka zezadu v budíkách. Jsou v ní uloženy km atd. Shánej druhy budíky nebo někoho, kdo má TDSo e34 a vyzkoušej to. Už se to tady ale řešilo...

-
- Kontaktovat uživatele:
ja vim,že se to tady už řešilo,ale žádné rady nepomohly,měl sem pul roku pokoj krom palivoměru ten mě ukazuje furt plnou.O tom modulu vim,ale nezkoušel sem ho vyměnit a kupovat rovnou celý budiky se mě nechce pokud nevim,že to pomuže.Je divný že včera mě to vyplo na pár vteřin a zase to bylo ok.Dneska ráno taky v poho a odpoledne se to zase vyplo,ale už nenaskočiloPlayer1 píše:Vypadá to na kódovací modul budíků. Mohl bych o tom psat rományU mě se to projevovalo takhle a navíc mi blbl budík palivoměru a teploměr. Sehnal jsem vždycky druhy budíky a přehodil ten modul. Je to taková malá zelená kostka zezadu v budíkách. Jsou v ní uloženy km atd. Shánej druhy budíky nebo někoho, kdo má TDSo e34 a vyzkoušej to. Už se to tady ale řešilo...
-
- Kontaktovat uživatele:
Pomůže ti to...věř tomu
Budíky jsem sehal jednou za tisíc a podruhé za 500 z automatu. Vytáhl jsem kostku, vyměnil a ok. Ale po čase zase... tak druhy budíky a zase dokola
Ale jak říkám...dělalo mi to úplně to samo.
Cipis si koupil jakousi věcičku na přepisování EEprom paměti v té kostce a vždycky, když se mu to pojebe, tak si to zase přehraje znova ze zálohy.

Cipis si koupil jakousi věcičku na přepisování EEprom paměti v té kostce a vždycky, když se mu to pojebe, tak si to zase přehraje znova ze zálohy.
-
- Klubové ID: 715
Myslím že nemáš pravdu. Mě to dělá také a navíc přestanou jít stěrače a na to přece nemůže mýt vliv ta kostka. Mě osobně se to nejvíce projevuje když topím na nohy a nebo v létě když je horko.Player1 píše:Vypadá to na kódovací modul budíků. Mohl bych o tom psat rományU mě se to projevovalo takhle a navíc mi blbl budík palivoměru a teploměr. Sehnal jsem vždycky druhy budíky a přehodil ten modul. Je to taková malá zelená kostka zezadu v budíkách. Jsou v ní uloženy km atd. Shánej druhy budíky nebo někoho, kdo má TDSo e34 a vyzkoušej to. Už se to tady ale řešilo...
-
- Kontaktovat uživatele:
hele,...to já nevím, to je na mě už moc. Akorát vím, že mi to vždycky takhle blblo a když jsem vyměnil kódovací modul, tak to bylo ok. Pak se to časem zase pojebalo a sehnal jsem druhej...zase ok. Snažím se mu pomoct. Jestli víš o něčem jiným, co by mohlo pomoct, tak mu poraďdell píše:Jak to teda podle Tebe může mít vliv na ty stěrače když jsou řízeny od jinud.Player1 píše:Jo...na ty stěrače jsem zapomnělTy u těchto výpadků přestanou fungovat. Je pravda, že to dělá hlavně, když se ty budíky přehřejou-v létě a při topení

-
- Kontaktovat uživatele:
Mně to taky nejde dohromadydell píše:Jen se ptám a marně hledám také jak tuto závadu odstranit. Nic ve zlém, jen mě nejde dohromady kostka, budíky a stěrače.

Edit: Už se opakuju-tady jde vidět jakej bordel už v tom mám. Řeší se to i trojkách...